New Profesional Consult 930 x 122

limbi moderne aplicate

LIMBI MODERNE APLICATE, O SPECIALIZARE CU PERSPECTIVE, LA UNIVERSITATEA DIN PITEȘTI

Programul Limbi Moderne Aplicate ( LMA, engleză-franceză) din cadrul Universităţii din Pitești oferă o largă deschidere pe piața muncii și, implicit, cariere cu perspective.

Citiți și: Ce au putut să facă elevii de la Colegiul „Brătianu” din Pitești

INTERDISCIPLINARITATE, PLURILINGVISM ȘI INTERCULTURALITATE sunt principalele obiective ale LMA Pitești în formarea unor cetățeni europeni cu șanse reale pe piața muncii.

„În afara celor două limbi de studiu, pe parcursul celor trei ani  vei studia aici şi limba germană (nivel debutant), precum şi noţiuni de economie, drept, informatică. Specializarea LMA este orientată către mediul de afaceri şi comunicare multilingvă (traducere generală şi specializată, comunicare în lumea afacerilor, mediere lingvistică şi culturală)”, spun organizatorii.

Citiți și: Pitești. Concert caritabil pentru Erika Duminică

Ce devin absolvenții LMA Pitești?

Iată câteva povești de succes:

Elena Pușcaș, absolvent LMA Pitești, este în prezent team-leaderul unei echipe care activează pe piața SUA într-o companie multinațională în domeniul logisticii.

Cristina Chistruga, absolvent LMA Pitești, este astăzi profesor de limba engleză în cadrul Universității Cehe de Științe ale Naturii din Praga, Cehia.

Georgiana Sasu, absolvent LMA Piteși, a efectuat în ultimul an de studii un stagiu în cadrul Dacia Groupe Renault, iar astăzi face parte din echipa grupului româno-francez.

De asemenea, pe durata studiilor poți beneficia de burse și stagii de pregătire la universități de prestigiu din Europa, toate cu finanțare europeană.

„Alătură-te echipei LMA Pitești și viitorul tău va suna bine! Succes!”, este îndemnul UPIT.

ADMITERE 2020

Anul acesta, înscrierea la programul LMA se face exclusiv online:

https://www.upit.ro/ro/despre-universitate/admitere-universitatea-din-pitesti/admitere-2020

https://www.upit.ro/admitere/oferta/programe-de-licenta/limbi-moderne-aplicate-370

Mai multe informaţii, AICI!

Facebook: Limbi Moderne Aplicate Piteşti

Telefon: : 0729 581 566 / 0724 007 884

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3