930 x122 grota rece

limbi moderne aplicate

Asigură-ți viitorul! Alege LMA şi LSTAC la Centrul Universitar Piteşti!

Asigură-ți viitorul! Alege LMA şi LSTAC la Centrul Universitar Piteşti!

Citiți și: Alege LMA şi LSTAC la Universitatea din Piteşti!

Cunoașterea limbilor străine, un avantaj competitiv pentru integrarea pe piaţa muncii

Alege LMA şi LSTAC la Universitatea Națională de Știință și Tehnologie Politehnica București – UNSTPB – Centrul Universitar Piteşti, pentru anul universitar 2023-2024!

Citiți și: Ești pasionat de studiul limbilor străine? Alege LMA și LSTAC la Universitatea din Pitești!

Programul de studii de licență Limbi Moderne Aplicate funcţionează la Piteşti din anul universitar 2005-2006. Specializarea este bazată pe ideea de interdisciplinaritate, de plurilingvism şi interculturalitate. Pregătirea de specialitate este axată pe trei direcţii: două limbi stăine în regim principal (engleza şi franceza), a treia limbă, complementară(germana), economie şi drept, tehnologii informatice.

Programul de studii de master Limbaje de specialitate şi traducere asistată de calculator, prin dimensiunea sa interdisciplinaă, propune studenţilor dobândirea de competenţe bazate pe utilizarea noilor tehnologii informatice în prelucrarea limbilor naturale şi de competenţe în domeniul traducerii specializate şi multimedia.

Ambele programe oferă o largă deschidere pe piaţa muncii. Ce devin absolvenţii LMA şi LSTAC?

Continuăm seria poveştilor de succes:

Monica ILIE, absolventă LMA și LSTAC la Universitatea din Pitești, ocupă în prezent postul de agent servicii client pentru turism internațional, oferind asistență în limbile engleză, franceză şi italiană, în cadrul companiei Teleperformance.

Monalisa NEACȘU, absolventă LMA și LSTAC la Universitatea din Pitești, ocupă în prezent postul de agent servicii client în cadul companiei TELUS International, oferind suport clienților în limba franceză.

Pe langă activitatea desfășurată la Telus, Monalisa predă engleză la centrul de limbi străine Lhom Business Academy din Pitești.

Mădălina UNGUREANU, absolventă LMA și LSTAC la Universitatea din Pitești, ocupă în prezent postul de profesor de limba engleză la SMART Academy of Languages, în Piteşti.

Ana-Maria NICOLAE, absolventă LMA și LSTAC la Universitatea din Pitești, ocupă în prezent postul de Junior KYC Analyst, în cadrul unei companii de dezvoltare software și IT.

Pentru Ana-Maria principala responsabilitate este aceea de verificare a documentelor care privesc  persoanele fizice și persoanele juridice, întrega documentaţie fiind redactată în limbile engleză, franceză, germană.

Mădălina BĂLĂȘESCU, absolventă LMA și LSTAC la Universitatea din Pitești, ocupă în prezent postul de copywriter, în cadrul agenției de marketing digital Conținut Media.

În activitatea de zi cu zi redactează conținut în limba engleză și folosește limbile străine în comunicarea cu o parte din clienții agenției.

Cristian CHILIMENT, absolvent LMA și LSTAC la Universitatea din Pitești, lucrează în cadrul companiei Computer Generated Solutions (CGS), unde oferă suport tehnic în limba franceză pentru calculatoarele Dell clienților din Quebec, atât persoane fizice, cât și juridice.

Nicoleta Andreea UDREA, absolventă LMA şi LSTAC la Universitatea din Piteşti, este profesoaă de engleză și franceză în cadrul Centrului de Limbi Străine ILC PRO EDUCATION.

Georgiana BADULESCU, absolventă LMA şi LSTAC la Universitatea din Piteşti, ocupă ȋn prezent postul de Librar în cadrul editurii Humanitas.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • Alin spune:

    destul de slaba univ. din Pitești,
    dacă aveți alte opțiuni, nu va duceți la upit

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90