New Profesional Consult 930 x 122

limbi moderne aplicate

(VIDEO) PITEȘTI: ULTIMELE ZILE PENTRU ÎNSCRIERI LA LMA!

Pitești: Ultimele zile pentru înscrieri la LMA! Programul de licență Limbi Moderne Aplicate (LMA) mai primește înscrieri în anul I până pe data de 25 septembrie 2017.

Citiți și: Pitești. Se poate! Măsură de ultim moment 

Anul acesta li se oferă o bursă studenților din anul I de la forma cu TAXĂ care NU AU DOMICILIUL în Pitești. Bursa acoperă o parte importantă din taxa de studii și este oferită în cadrul unui proiect finanțat de AUF (Agenția Universitară a Francofoniei).

Pentru detalii suplimentare, cei interesați au la dispoziție numărul de telefon 0740.098.705 (conf. dr. Florinela Șerbănică, co-responsabil proiect). 

Citiți și: Alege LMA şi LSTAC la Universitatea din Piteşti!

Tinerii pe care vi-i prezentăm au deja o carieră profesională temeinică. Toți au urmat cursurile programului de Limbi Moderne Aplicate de la Facultatea de Litere a Universității Pitești.

Absolventă a acestui program, Tatiana lucrează acum la o agenție de traduceri în Franța:

Și ea absolventă a programului de Limbi Moderne Aplicate de la Facultatea de Litere a Universității Pitești, Daniela este angajată la Dacia – Renault, la Direcția de Logistică:

La rândul ei, Elena activează ca traducător și interpret într-o multinațională:

Și pentru Daniel programul de Limbi Moderne Aplicate a fost cea mai bună opțiune educațională. Tânărul lucrează acum la Grup Renault România:

Poți deveni și tu o poveste de succes urmând cursurile programului de Limbi Moderne Aplicate de la Facultatea de Litere a Universității Pitești!

Pentru mai multe informații, sună la 0729.581.566 sau 0724.007.884 sau vino direct la Departamentul de Limbi Străine Aplicate de pe strada Gheorghe Doja din Pitești, nr. 41. Înscrierile se fac până pe 25 septembrie 2017. 

Programul îți oferă o largă deschidere pe piața muncii și, implicit, o carieră cu perspective. Interdisciplinaritate, plurilingvism și interculturalitate sunt principalele 3 obiective ale programului pentru formarea unor cetățeni europeni cu șanse reale pe piața muncii din Europa și Statele Unite ale Americii.

Vrei să vorbești 3 limbi străine? Vrei să lucrezi într-o multinațională sau într-o instituție europeană? Vino la Universitatea din Pitești, la Facultatea de Litere, și înscrie-te în programul de studii Limbi Moderne Aplicate engleză-franceză.

În afara celor două limbi de studiu, pe parcursul celor 3 ani vei învăța aici și limba germană (nivel debutant), dar și noțiuni de economie, drept și informatică.

Specializarea Limbi Moderne Aplicate este orientată către mediul de afaceri și către comunicare multilingvă (traducător/interpret, responsabil de comunicare în lumea afacerilor, responsabil de mediere lingvistică și culturală, profesor, office manager, etc.) și constituie un parcurs academic deschis colaborării internaționale: burse de studii în țară și străinătate, cursuri susținute de profesori străini și stagii de practică în întreprinderi și instituții publice.

Pentru mai multe informații, sună la 0729.581.566 sau 0724.007.884 sau vino direct la Departamentul de Limbi Străine Aplicate de pe strada Gheorghe Doja din Pitești, nr. 41. Înscrierile se fac până pe 25 septembrie 2017. 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90