NOR CURIER 930X122

limbi moderne aplicate

OPŢIUNEA CORECTǍ PENTRU VIITORUL TǍU: LIMBI MODERNE APLICATE LA UNIVERSITATEA DIN PITEŞTI

Programul de studii de licenţǎ Limbi Moderne Aplicate funcţioneazǎ la Universitatea din Piteşti din anul universitar 2005-2006. Specializarea este bazatǎ pe ideea de interdisciplinaritate, de plurilingvism şi interculturalitate. Pregǎtirea de specialitate este axatǎ pe trei direcţii: douǎ limbi strǎine în regim principal (engleza şi franceza), a treia limbǎ, complementarǎ (germana), economie şi drept, tehnologii informatice.
Programul de studii de master Limbaje de specialitate şi traducere asistatǎ de calculator, prin dimensiunea sa interdisciplinarǎ, propune studenţilor dobândirea de competenţe bazate pe utilizarea noilor tehnologii informatice în prelucrarea limbilor naturale şi de competenţe în domeniul traducerii specializate şi multimedia.
Ambele programe oferǎ o largǎ deschidere pe piaţa muncii.

Citiți și: O nouă conducere la Universitatea Pitești!

Ce devin absolvenţii LMA şi LSTAC?

Continuǎm seria poveştilor de succes:

Citiți și: Cele mai bune universități din România. Universitatea Pitești, în coada clasamentului

Simina Diaconu (foto sus), absolventǎ a douǎ specializǎri, LMA şi Marketing, la Universitatea din Piteşti, ocupǎ postul de consultant furnizori pentru zonele Europa şi Asia în cadrul companiei Stefanini Group, Bucureşti.

Cristina Chistruga, absolvent LMA și LSTAC la Universitatea din Piteşti, este angajată în calitate de profesor de engleză în cadrul Universității Cehe de Științe ale Naturii din Praga, unde predă limba engleză generală și de afaceri studenților Facultății de Economie și Management. Totodată, predă și în cadrul companiilor precum Siemens, SAP Concur, Pfizer, etc. Are experiență de predare în Polonia și în cadrul școlilor de vară din Regatul Unit: Oxford, London, Edinburgh, Dover și Portsmouth.

Bianca Cîrlănaru, absolventǎ LMA la Universitatea din Pitești, lucrează, din februarie 2018, la Amazon, în cadrul proiectului Alexa Data Services, în rolul de Data Associate cu limba franceză.

Irina Stoica, absolventă LMA la Universitatea din Piteşti, este Customer Renewal Representative pentru ţǎrile vorbitoare de limba francezǎ/englezǎ, în cadrul companiei Oracle Romania, Bucureşti.

 

Amalia Matea, absolventă LMA la Universitatea din Piteşti, este formator la distanţǎ, în limbile francezǎ şi englezǎ, pentru proiecte din Marea Britanie şi Franţa, în cadrul companiei Webhelp, Bucureşti.

Silviu Monea, absolvent LMA la Universitatea din Piteşti, ocupǎ în prezent postul de Manager Trafic în cadrul companiei S.C Eliton Trans S.R.L, Pitești.

Georgiana Gheorghe, absolventǎ LMA la Universitatea din Piteşti, este Consilier Resurse Umane la BRD Groupe Société Générale, Bucureşti.

Iulia Gheorghescu, absolventǎ LMA la Universitatea din Pitești, este Team Leader pentru trei ţǎri vorbitoare de limba francezǎ (Franţa, Belgia şi Luxemburg), în cadrul companiei de leasing Leaseplan, Bucureşti.

Doina Ostrov, absolventǎ LMA și LSTAC la Universitatea din Pitești, ocupǎ în prezent postul de Personal Banking Associate la Bank of Montreal în Toronto, Canada.

Marilena Licaciu, absolventǎ LMA la Universitatea din Piteşti, este profesor de limba franceză la Şcoala Gimnazială „Gheorghe Manu” Budeşti.

Anca Dobre, absolventǎ LMA la Universitatea din Piteşti, este Şef birou vânzǎri în cadrul Departamentului de Logisticǎ de la Subansamble Auto S.A.

Adriana Gomoi, absolventǎ LMA la Universitatea din Piteşti, ocupă în prezent postul Import-Export Clerk în departamentul Logistică al companiei Lear Corporation România.

Cristina Neacșu, absolvent LMA și LSTAC la Universitatea din Pitești, este în prezent profesor de limba franceză la Școala Gimnazială Nr.1 Vulturești.

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3