NOR CURIER 930X122

universitatea din pitesti

Studenții UPIT se plâng că îngheață de frig în sălile de curs

Pe o pagină de Facebook destinată studenților Universității din Pitești, o tânără a semnalat o problemă serioasă cu care se pare că se confruntă atât cei care învață aici, cât și cei care predau, adică cadrele didactice.

Citiți și: O nouă conducere la Universitatea Pitești!

Mai exact, studenții se plâng că, odată cu adoptarea regimului hibrid care necesită prezența fizică a acestora în sălile de curs (la laboratoare, seminarii, examene), îngheață de frig în amfiteatre.

„Îndrăznesc o întrebare : Vi se pare normal ca studenții care au participat / vor participa fizic la facultate să nu beneficieze de căldură în săli ? Nu mi se pare normal să vină fizic ( că doar s-a adoptat hibridul) și să înghețe de frig, inclusiv domnii profesori. Care este eficiența? Aștept un răspuns. Mulțumesc!”, a fost mesajul postat pe grupul UPIT.

Citiți și: Doliu la Universitatea din Pitești!

Mesajul a produs numeroase reacții din partea studenților, majoritate dintre ei făcând haz de necaz în comentarii:

„În februarie e cald în corpul S, doar dacă faci orele online, de acasă”

„Eh, frig era și înainte de pandemie. Noroc cu căldura sufletească.”

„Până în anul 4 vă căliți” 

„Măcar ați văzut facultatea semestru asta…”

„Stai liniștită, toate iernile la facultate au fost cu geci pe noi!”

Și rectorul Universității din Pitești, Dumitru Chirleșan, a intervenit în discuție:

„În corpurile S, T, I și Central B, suntem racordați la termoficarea orașului. Doar la Gară, în Corpul B, avem centrală proprie dar acolo, conducta principală, veche de felul ei, a crăpat. Se repară dar conform vitezei specifice a lui Dorel, nu pot da o prognoză certă”, a fost răspunsul rectorului la postarea creată pe grup.

Foto descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90