Donaris 930 x 122

universitatea din pitesti

Cei mici merg la şcoală, studenţii de la Universitatea din Piteşti stau acasă

Studenţii de la Universitatea din Piteşti stau acasă. UPit nu-și deschide porțile nici în luna februarie, activitatea didactică continuând în regim online. Această decizie a fost luată atât de studenți, cât și de cadrele didactice. Studenții au primit un chestionar prin care au votat maniera în care preferă să se desfășoare cursurile în al doilea semestru.

Citiți și: O nouă conducere la Universitatea Pitești!

Sondajul a fost realizat de către conducerea facultății și a avut rol consultativ, nu și decizional.

Decizia privind desfășurarea activității didactice a fost luată de către Senatul facultății. În țară, mai multe universităţi vor începe activităţile față în faţă, pentru lucrări practice, stagii, şi seminarii, iar cursurile vor rămâne online sau în sistem hibrid.

Citiți și: Doliu la Universitatea din Pitești!

La Universitatea de Medicină şi Farmacie din Timişoara studenții se vor întoarce la facultate pentru lucru în laborator şi stagiile de practică, și doar o parte din cursuri se vor desfășura în amfiteatre. Pe de altă parte, Universitatea Politehnică din Timişoara a decis ca studenţii din anul 1 şi din anul 4 să se întoarcă fizic la cursuri.

La Iași și la Cluj, majoritatea facultăţilor vor începe semestrul al doilea al anului universitar în sistem hibrid.

(Foto: descriptiv)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90