New Profesional Consult 930 x 122

limbi moderne aplicate

SPECIALIZǍRI DE PERSPECTIVǍ LA UNIVERSITATEA DIN PITEŞTI

Programul de studii de licenţǎ Limbi Moderne Aplicate funcţioneazǎ la Universitatea din Piteşti din anul universitar 2005-2006. Specializarea este bazatǎ pe ideea de interdisciplinaritate, de plurilingvism şi interculturalitate. Pregǎtirea de specialitate este axatǎ pe trei direcţii: douǎ limbi strǎine în regim principal (engleza şi franceza), a treia limbǎ, complementarǎ (germana), economie şi drept, tehnologii informatice.

Citiți și: O nouă conducere la Universitatea Pitești!

Programul de studii de master Limbaje de specialitate şi traducere asistată de calculator, prin dimensiunea sa interdisciplinarǎ, propune studenţilor dobândirea de competenţe bazate pe utilizarea noilor tehnologii informatice în prelucrarea limbilor naturale şi de competenţe în domeniul traducerii specializate şi multimedia.

Ambele programe oferǎ o largǎ deschidere pe piaţa muncii. Ce devin absolvenţii LMA şi LSTAC?

Citiți și: Gata! Mutare decisivă la Universitatea din Pitești

Continum seria poveştilor de succes:

Irina Burcea (foto sus), absolventă LMA şi LSTAC la Universitatea din Piteşti, ocupǎ în prezent postul de Supply Planner în cadrul companiei Automobile Dacia SA.

 

Alexandra Matei, absolventă LMA şi LSTAC la Universitatea din Piteşti, este Analist Servicii Client pentru zonele Eurasia/Asia Pacific/America de Sud la Groupe Renault Roumanie.

Shirin Al Saman Al Madani, absolventă LMA la Universitatea din Piteşti, are rolul de Business Analyst la Netcentric Eastern Europe, Bucureşti.

Denisa Tomescu, absolventă LMA şi LSTAC la Universitatea din Piteşti, ocupǎ în prezent postul de profesor de limba englezǎ şi limba francezǎ la Centrul de limbi strǎine Irina Language Center din Piteşti.

Anda Negoescu, absolventă LMA şi LSTAC la Universitatea din Piteşti, este Payroll Coordinator pentru echipa de Payroll Franţa, din cadrul companiei Automatic Data Processing Romania.

Madalina Lubine, absolventă LMA la Universitatea din Piteşti, este stewardesǎ pentru compania naţionalǎ a Arabiei Saudite.

 

Ramona Ivan, absolventă LMA și LSTAC la Universitatea din Pitești, este Consultant de Asigurare/de Marketing în cadrul societății NN Asigurări de Viață.

Maria-Georgiana Serbanicǎ, absolventă LMA şi LSTAC la Universitatea din Piteşti, locuieşte în prezent în Austria şi este responsabilǎ pentru recrutarea candidaţilor la nivel mondial pentru compania de Petrol si Gaze OMV, cu sediul la Viena.

Loredana Pătrașcu, absolventă LMA, ocupă in prezent funcția de reprezentant comercial în cadrul firmei BROP International/ETC SARL specializată în comerțul internațional al pieselor de schimb, având numeroși clienți printre care: Renault, PSA, Delphi.

Rodica Andreea Mihai, absolventǎ LMA şi LSTAC, la Universitatea din Piteşti, ocupă în prezent funcția de Pilot Transport în cadrul Groupe Renault Romania şi este responsabilǎ de verificarea transportatorilor în cadrul Uzinei Mioveni Romania, Oyak Turcia şi Tanger Maroc.

Diana Neață, absloventă LMA la Universitatea din Pitești, este în prezent blogger pe dealedianei.ro (premiată în 2019 cu locul III în cadrul SuperBlog – cea mai mare competiție de blogging din România). De asemenea, Diana lucrează și în cadrul Groupe Renault ca Pilot Buget & Performanță în cadrul Direcției Aftersales Engineering.

În ambele activități folosește în mod curent cunoștințele dobândite pe parcursul studiilor de licență: comunicare scrisă, comunicare interculturală, limbaje de specialitate, noțiuni de economie, noțiuni de informatică.

Totodată, ea consideră că LMA a fost cea mai bună alegere pe care a făcut-o, această specializare permițându-i nu doar să-și dezvolte cunoștințele teoretice, dar să capete și abilități extrem de solicitate pe piața muncii actuale: capacitatea de a lucra în echipe mixte, empatie, informatică.

Mihaela Manea, absolventă LMA la Universitatea din Pitesti, este angajata a Automobile Dacia SA și ocupă în prezent postul de Analist Servicii Client in cadrul Directiei Logistice Piese si Accesorii Franța, principalii clienți cu care a colaborat fiind din regiunile Pacific/America de Sud.

În trecut a lucrat ca Analist recrutare la Akka Technologies, pentru mai multe regiuni din Franța și Consultant backoffice/limba franceză la Webhelp.

Mihaela – Mădălina Roşu, absolventă LMA la Universitatea din Piteşti, este Project Manager în cadrul companiei REIvolution LLC.

Roxana Stoica, absolventă LMA la Universitatea din Pitești, este Team Manager UK/IE in departamentul Contabilitate Clienți la DB Schenker București.

Constantina Bucur, absolventă LMA la Universitatea din Pitești, este în prezent Information Technology Consultant în cadrul companiei Vauban IT GFI.

Raluca Socoteanu, absolventǎ LMA la Universitatea din Piteşti, este Analist Cumpǎrǎri în cadrul companiei Automobile Dacia SA.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3