NOR CURIER 930X122

limbi moderne aplicate

Ești pasionat de studiul limbilor străine? Alege Limbi Moderne Aplicate la Universitatea din Pitești!

Ești pasionat de studiul limbilor străine? Alege Limbi Moderne Aplicate la Universitatea din Pitești!

Citiți și: Asigură-ți viitorul! Alege LMA şi LSTAC la Centrul Universitar Piteşti!

Numărându-se printre cele mai căutate specializări ale momentului pentru ca oferă o largă deschidere pe piața muncii, Limbi Moderne Aplicate reprezintă o specializare bazată pe ideea de interdisciplinaritate, de plurilingvism și interculturalitate. Pregătirea de specialitate este axată pe următoarele direcții: 2 limbi străine în regim principal, o a treia limbă complementară (limba germana), economie, drept și tehnologii informatice.

Specializarea Limbi Moderne Aplicate a Facultății de Teologie, Litere, Istorie si Arte a Universitatii din Pitesti este acreditata ARACIS (Agenţia Română de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Superior), este înregistrată în Registrul Național al Calificărilor din Invățământul Superior (RNCIS) și afiliată Asociației Internaționale de Limbi Moderne Aplicate (AILEA), cu sediul în Franța.

Citiți și: Ești pasionat de studiul limbilor străine? Alege LMA și LSTAC la Universitatea din Pitești!

De ce sa alegi programul Limbi Moderne Aplicate?

Cu programul de studii Limbi Moderne Aplicate studiezi 3 dintre cele mai vorbite limbi din Europa: engleză, franceză (în regim principal) și germană (complementar, de la nivel debutant). Cursurile de limbă, cultură și civilizație contemporană, precum și studiul tehnologiilor informatice cu puternic caracter aplicativ îți vor asigura o formare solidă, care îți va permite să te afirmi în mediul deosebit de competitiv al societății românești si internaționale actuale. Familiarizarea cu domeniul economiei și dreptului constituie un avantaj în formarea profesională interdisciplinara.

Cu Limbi Moderne Aplicate ai posibilitatea să te pregătești pentru inserția pe piața muncii prin efectuarea de stagii profesionale în întreprinderi și instituții publice. Bursele de studii și stagiile practice în străinătate îți oferă pregătirea necesară pentru a te adapta cerințelor de formare profesională și interculturală din spațiul european. O echipă dinamică și entuziastă de cadre didactice te va însoți pe tot parcursul formării tale, într-un cadru de studiu stimulativ și competitiv.

Ce perspective ulterioare de profesionalizare ai?

Licența în Limbi Moderne Aplicate poate fi continuată printr-o largă paletă de studii de master, ca de exemplu LSTAC (Limbaje specializate și traducere asistată de calculator).

Programul oferă o generoasa deschidere pe piața muncii: servicii de relații cu publicul și servicii internaționale ale întreprinderilor, băncilor, instituțiilor publice, organizațiilor guvernamentale și non-guvernamentale și ale organismelor europene, birouri de traducători, în domeniile turismului, publicității, comunicării etc. Parcurgerea în regim facultativ a modulului  psiho-pedagogic oferă posibilitatea de a lucra în domeniul învățământului.

Pentru mai multe informaţii despre programul LMA si despre perioada de înscrieri vizitaţi pagina departamentului (https://www.upit.ro/ro/despre-universitate/organizare/arhiva/academia/facultatea-de-litere/departamentul-limbi-straine-aplicate), https://upit.ro/admitere/oferta/programe-de-licenta/limbi-moderne-aplicate-739 şi pagina de facebook a programului (Limbi Moderne Aplicate Pitesti | Facebook).

Nu mai sta pe gânduri! Alege Limbi Moderne Aplicate!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90