930×122 CAPRA 5

limbi moderne aplicate

Alege LMA şi LSTAC la Universitatea din Piteşti!

Programul de studii de licență Limbi Moderne Aplicate funcționează la Universitatea din Pitești din anul universitar 2005-2006.

Citiți și: Asigură-ți viitorul! Alege LMA şi LSTAC la Centrul Universitar Piteşti!

Specializarea este bazată pe ideea de interdisciplinaritate, de plurilingvism şi interculturalitate. Pregătirea de specialitate este axată pe trei direcţii: două limbi străine în regim principal (engleza şi franceza), a treia limbă, complementară (germana), economie şi drept, tehnologii informatice.

Programul de studii de master Limbaje de specialitate şi traducere asistată de calculator, prin dimensiunea sa interdisciplinară, propune studenţilor dobândirea de competenţe bazate pe utilizarea noilor tehnologii informatice în prelucrarea limbilor naturale şi de competenţe în domeniul traducerii specializate şi multimedia.

Citiți și: Ești pasionat de studiul limbilor străine? Alege LMA și LSTAC la Universitatea din Pitești!

Ambele programe oferă o largă deschidere pe piaţa muncii.

Ce devin absolvenţii LMA şi LSTAC?

Continuăm seria poveştilor de succes:

Ana-Maria SABIE (foto), absolventă LMA la Universitatea din Piteşti, este fondatoarea Centrului de limbi străine Libelo. În prezent, coordonează o echipă de 14 profesori alături de care, cu ajutorul cunoștințelor dobândite în anii de studiu, face ca centrul de limbi străine să ofere servicii educaționale de înaltă calitate atât la nivel local, cât și la nivel național.

 

Laura-Nicoleta CUMPĂNĂȘOIU (foto), absolventă LMA şi LSTAC, la Universitatea din Piteşti, este profesor de limba engleză ȋn cadrul Centrului de limbi străine Lhom Academy din Piteşti.

 

Alexandra-Gabriela IVĂNESCU (foto), absolventă LMA la Universitatea din Pitești. Ocupă funcţia de Inginer IT în cadrul companiei Amazon de 2 ani. În trecut a activat ca Inginer IT (Oracle), Agent Suport Tehnic Multiskill (Competence Call Center) şi Coordonator de Proiect (Amplexor). În toate job-urile a oferit asistenţă ȋn limbile engleză şi franceză/spaniolă.

 

Alina VASILE (foto), absolventă LMA la Universitatea din Pitești, şi-a început cariera în calitate de Instructor Formator Limbi Străine în cadrul Centrului de limbi străine Libelo. Ulterior a ocupat rolul de Analist Recrutare în cadrul Akka Technologies, pentru proiecte din domeniul Oil&Gas pentru Franța (clienți precum TOTAL, SAIPEM, ENGIE), iar de aproximativ 2 ani este IT Recruitment Specialist pentru Endava Piteşti.

 

Alexandra MANOLE (foto), absolventă LMA la Universitatea din Pitești, ocupă în prezent postul de Legal Assistant &GDPR Officer în cadrul companiei SYKES ENTERPRISES EASTERN EUROPE din Braşov, comunicând preponderent în limba engleză.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90