Donaris 930 x 122

limbi moderne aplicate

AU ABSOLVIT LIMBI MODERNE APLICATE ÎN PITEȘTI. ACUM SUNT FEMEI DE SUCCES

Au absolvit Limbi Moderne Aplicate în Pitești. Acum sunt femei de succes.

Citiți și: Pitești. Se poate! Măsură de ultim moment 

În urma evaluării instituționale, Universitatea din Pitești a obținut din partea ARACIS „Grad Înalt de Încredere”, ceea ce reprezintă calificativul maxim pe care îl poate obține o universitate.

Programul Limbi Moderne Aplicate al Facultății de Litere a Universității Pitești (care de anul trecut se numește Facultatea de Teologie, Litere, Istorie și Arte) este unul dintre cele mai de succes programe ale acestei facultăți.

Citiți și: Alege LMA şi LSTAC la Universitatea din Piteşti!

Tinerele pe care vi le prezentăm sunt femei de succes. Ce au în comun? Toate sunt absolvente ale programului de Limbi Moderne Aplicate de la Facultatea de Litere a Universității Pitești.

Georgiana Sasu, absolventă în 2011 a acestui program, face parte din echipa grupului Renault, după ce în ultimul an de studii a urmat un stagiu de pregătire la Dacia Groupe Renault.

Și Elena Pușcaș are o carieră de succes după ce a absolvit același program de Limbi Moderne Aplicate de la Facultatea de Litere a Universității Pitești. Ea este acum team-leader-ul unei echipe de 17 persoane care activează pe piața din Statele Unite ale Americii într-o companie multinațională din domeniul logisticii.

Renata Prodan a absolvit în anul 2014 programul Limbi Moderne Aplicate de la Facultatea de Litere a Universității Pitești. Ulterior, a devenit masterand în domeniul relații internaționale la Institutul Liber de Studii al Relațiilor Internaționale din Paris, Franța.

În Cehia a ajuns o altă absolventă, în 2015, a acestui curs: Cristina Chistruga. Astăzi ea este profesor de limba engleză la Universitatea Cehă de Științe ale Naturii din Praga.

Poți deveni și tu o poveste de succes urmând cursurile programului de Limbi Moderne Aplicate de la Facultatea de Litere a Universității Pitești!

Pentru mai multe informații, sună la 0729.581.566 sau 0724.007.884 sau vino direct la Departamentul de Limbi Străine Aplicate de pe strada Gheorghe Doja din Pitești, nr. 41.

Programul îți oferă o largă deschidere pe piața muncii și, implicit, o carieră cu perspective. Interdisciplinaritate, plurilingvism și interculturalitate sunt principalele 3 obiective ale programului pentru formarea unor cetățeni europeni cu șanse reale pe piața muncii din Europa și Statele Unite ale Americii.

Vrei să vorbești 3 limbi străine? Vrei să lucrezi într-o multinațională sau într-o instituție europeană? Vino la Universitatea din Pitești, la Facultatea de Litere, și înscrie-te în programul de studii Limbi Moderne Aplicate engleză-franceză.

În afara celor două limbi de studiu, pe parcursul celor 3 ani vei învăța aici și limba germană (nivel debutant), dar și noțiuni de economie, drept și informatică.

Specializarea Limbi Moderne Aplicate este orientată către mediul de afaceri și către comunicare multilingvă (traducător/interpret, responsabil de comunicare în lumea afacerilor, responsabil de mediere lingvistică și culturală, profesor, office manager, etc.) și constituie un parcurs academic deschis colaborării internaționale: burse de studii în țară și străinătate, cursuri susținute de profesori străini și stagii de practică în întreprinderi și instituții publice.

Pentru mai multe informații, sună la 0729.581.566 sau 0724.007.884 sau vino direct la Departamentul de Limbi Străine Aplicate de pe strada Gheorghe Doja din Pitești, nr. 41.

[555x222px]KV_Summer_epitesti

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3