New Profesional Consult 930 x 122

cămin

STUDENȚII CĂMINIȘTI DE LA UPIT CARE NU RESPECTĂ ANUMITE CONDIȚII VOR FI DAȚI AFARĂ DIN CĂMIN

Consiliul de Administrație al Universității din Pitești (UPIT) a luat o Hotărâre specială, pe fondul epidemiei de coronavirus (click pe imagine pentru vizualizare):

Citiți și: Zeci de mii de lei pentru aceste persoane! Beneficii importante

Potrivit deciziei, studențíi UPIT care au contract de închiriere pentru un loc de cazare, care se află la acest moment în căminele Universității și sunt angajați cu contract de muncă la firme din Pitești (sau împrejurimi) și studenții străini vor fi testați obligatoriu pentru COVID-19.

“Studențíi care au contract de închiriere pentru un loc de cazare, se află la acest moment în căminele Universității și sunt angajați cu contract de muncă la firme din Pitești (sau împrejurimi) își păstrează statutul de locatar al căminului în următoarele condiții:

Citiți și: Gata! Mutare decisivă la Universitatea din Pitești

-prezintă la administratorul căminelor studențești adeverința, în original, care atestă faptul că este angajat cu contract de muncă;

-prezintă la administratorul căminelor studențești declarația pe propria răspundere că își asumă deplasările și respectă normele stabilite prin ordonanțele militare privind echipamentul de protecție și distanțarea socială;

-se supune testării rapide pentru COVID-19, care va fi coordonată de medicul din campus;

-respectă toate celelalte măsuri dispuse de conducerea Universității privind igiena și protecția.

Prelungirea șederii în campus se poate face până la finalizarea examenelor din actuala sesiune.

Toate condițiile sunt obligatorii, nerespectarea acestora în totalitate atrage excluderea studentului din cămin.

Nu este permis accesul altor persoane în cămine”, se arată în Hotărârea respectivă.

De asemenea, “studenții cetățeni străini cazați actualmente în căminele studențești vor fi testați obligatoriu pentru COVID -19”. (Sublinierea aparține redacției)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90