930×122 CAPRA 5

limbi moderne aplicate

Conturează-ți viitorul cu ajutorul limbilor străine! Alege LMA şi LSTAC la Universitatea din Pitești!

Programul de studii de licență Limbi Moderne Aplicate funcționează la Universitatea din Pitești din anul universitar 2005-2006.

Citiți și: Asigură-ți viitorul! Alege LMA şi LSTAC la Centrul Universitar Piteşti!

Specializarea este bazată pe ideea de interdisciplinaritate, de plurilingvism şi interculturalitate. Pregătirea de specialitate este axată pe trei direcții: două limbi străine în regim principal (engleza și franceza), a treia limbă, complementară (germana), economie și drept, tehnologii informatice.

Programul de studii de master Limbaje de specialitate şi traducere asistată de calculator, prin dimensiunea sa interdisciplinară, propune studenților dobândirea de competențe bazate pe utilizarea noilor tehnologii informatice în prelucrarea limbilor naturale și de competențe în domeniul traducerii specializate și multimedia.

Citiți și: Ești pasionat de studiul limbilor străine? Alege Limbi Moderne Aplicate la Universitatea din Pitești!

Ambele programe oferă o largă deschidere pe piața muncii.

Ce devin absolvenții LMA şi LSTAC?

Continuăm seria poveștilor de succes:

Alexandra PONEA (foto sus), absolventă LMA şi LSTAC la Universitatea din Piteşti, ocupă în prezent postul de specialist suport tehnic, franceză-engleză, pentru echipa din Franța, din cadrul companiei Teleperformance. În trecut a ocupat funcția de analist recrutare în cadrul companiei Akka Technologies pe mai multe regiuni din Franța.

Ioana PUIA (foto sus), absolventă LMA la Universitatea din Piteşti, este Lead Technical support specialiste, pentru regiunea Québec, în cadrul companiei Honeywell. Până anul trecut a oupat postul de Analist KYC în cadrul Société Générale European Business Services (centrul de servicii partajate pentru BRD Franţa).

Ana-Maria MALAI (foto sus), absolventă LMA și LSTAC la Universitatea din Pitești, este profesoară de engleză în cadrul Unității de Învățământ “Grădinița Așchiuță” Piteşti.

Timea MÂRZACIOIU (foto sus), absolventă LMA şi LSTAC la Universitatea din Piteşti, este agent turistic la corporaţia poloneză eSky. Are experiență şi în predarea limbii engleze, pe o platformă online, în cadrul companiei 10+.

Patricia SANDA (foto sus), absolventă LMA la Universitatea din Piteşti, ocupă în prezent postul de Analist Recrutare şi Responsabil Mediu în cadrul companiei Akka Technologies, colaborează cu echipa din Franţa pe diverse proiecte internaționale din industriile Oil&Gas, Automobil, Aeronautic şi Feroviar.

Crina DUMITRU (foto sus), absolventă LMA şi LMCI la Universitatea din Piteşti, este profesor titular de limba franceză la şcoala gimnazială nr. 163 din Bucureşti.

Anca STROE (foto sus), absolventă LMA la Universitatea din Piteşti este consilier îndrumare studenţi în cadrul companiei QS Solutions. Principalul client pentru care prestează aceste servicii este Universitatea King’s din Marea Britanie.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3