930×122 CAPRA 5

limbi moderne aplicate

Cea mai bună opțiune pentru viitorul tău: alege LMA și LSTAC la Universitatea din Pitești!

Programul de studii de licență Limbi Moderne Aplicate funcționează la Universitatea din Pitești din anul universitar 2005-2006.

Citiți și: Asigură-ți viitorul! Alege LMA şi LSTAC la Centrul Universitar Piteşti!

Specializarea este bazată pe ideea de interdisciplinaritate, de plurilingvism și interculturalitate. Pregătirea de specialitate este axată pe trei direcții: două limbi străine în regim principal (engleza și franceza), a treia limbă, complementară (germana), economie și drept, tehnologii informatice.

Programul de studii de master Limbaje de specialitate și traducere asistată de calculator, prin dimensiunea sa interdisciplinară, propune studenților dobândirea de competențe bazate pe utilizarea noilor tehnologii informatice în prelucrarea limbilor naturale și de competențe în domeniul traducerii specializate și multimedia.

Citiți și: Ești pasionat de studiul limbilor străine? Alege LMA și LSTAC la Universitatea din Pitești!

Ambele programe oferă o largă deschidere pe piața muncii. Ce devin absolvenții LMA și LSTAC?

CONTINUĂM SERIA POVEȘTILOR DE SUCCES:

Rebeca NEGRILĂ, absolventă LMA și LSTAC la Universitatea din Pitești, ocupă în prezent postul de Machine Learning Data Associate French, în cadrul companiei Amazon Alexa Data Services.

Ana TUDOSE, absolventă LMA și LSTAC la Universitatea din Pitești, lucrează la Mediapost Hit Mail unde folosește limba franceză în comunicarea cu diferiți clienți și colaboratori, în cadrul departamentului Telemarketing-production.

Alina PĂTRAȘCU, absolventă LMA la Universitatea din Pitești, este Reprezentant Comercial în cadrul companiei Brop International. Clienții de care se ocupă în prezent sunt: Renault Franța, Toyota Franța și grupul farmaceutic Sanofi.

Mihaela-Bianca ANTONESCU, absolventă LMA şi LSTAC la Universitatea din Pitești, ocupă postul de Analist servicii client, română-engleză, în cadrul companiei Automobile Dacia.

 

Marina SAVU, absolventă LMA la Universitatea din Pitești, este Client Executive în cadrul companiei Charterhouse Medical din Marea Britanie.

 

Mădălina UNGUREANU, absolventă LMA și LSTAC la Universitatea din Piteşti, este profesor de limba engleză la Centrul de limbi străine SMART ACADEMY OF LANGUAGES din Piteşti.

Ana GHERGHINA, este Analist KYC în cadrul companiei Easydo digital technologies (comunicare în engleză şi franceză).

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90