930×122 CUMPANA 5

limbi moderne aplicate

Limbile străine, o oportunitate excelentă de dezvoltare profesională și personală. Alege LMA și LSTAC la Universitatea din Pitești!

Programul de studii de licență Limbi Moderne Aplicate funcționează la Universitatea din Pitești din anul universitar 2005-2006.

Citiți și: Ești pasionat de studiul limbilor străine? Alege Limbi Moderne Aplicate la Universitatea din Pitești!

Specializarea este bazată pe ideea de interdisciplinaritate, de plurilingvism şi interculturalitate. Pregătirea de specialitate este axată pe trei direcții: două limbi străine în regim principal (engleza și franceza), a treia limbă, complementară (germana), economie și drept, tehnologii informatice.

Programul de studii de master Limbaje de specialitate și traducere asistată de calculator, prin dimensiunea sa interdisciplinară, propune studenților dobândirea de competențe bazate pe utilizarea noilor tehnologii informatice în prelucrarea limbilor naturale şi de competenţe în domeniul traducerii specializate şi multimedia. Ambele programe oferă o largă deschidere pe piaţa muncii.

Citiți și: ALEGE SMART! LIMBI MODERNE APLICATE LA UNIVERSITATEA DIN PITEŞTI

Contact: 0729581566; 0724007884

Ce devin absolvenţii LMA şi LSTAC?

Continuăm seria poveştilor de succes:

Carmen Maria COMAN (foto sus), absolventă LMA la Universitatea din Piteşti, ocupă în prezent postul de Parts Logistics Planner în cadrul companiei Automobile Dacia S.A. – comunicare în limbile engleză, franceză şi spaniolă.

Ana POPA (GLĂVAN) (foto sus), absolventă LMA şi LSTAC la Universitatea din Pitești, ocupă în prezent postul de pilot transport pentru zonele EUROMED și EURASIA din echipa ANTENNE SUPPLY CHAIN, în cadrul companiei Groupe Renault Roumanie.

Mihai Florin MIHAI (foto sus), absolvent LMA la Universitatea din Pitești, ocupă în prezent postul de Private Banking Officer, în cadrul unei filiale din Luxembourg a companiei Société Géneralé – comunică preponderent în limba franceză. Anterior a ocupat postul de Analyst KYK, în cadrul aceleaşi societăţi.

Adriana ION (foto sus), absolventă LMA la Universitatea din Pitești, are în responsabilitate activităţi de recepţie şi secretariat în carul companiei Yildiz Entegre România – comunicare în limba engleză.

Oana DOBRE (foto sus), absolventă LMA  şi TLE la Universitatea din Pitești, ocupă în prezent postul de Profesor de Limba Engleză în cadrul Liceului Tehnologic Tufeni și a Liceului „Ștefan Diaconescu” Potcoava, județul Olt.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

570 X 90 POSADA 3