New Profesional Consult 930 x 122

constantin vertan

UN NOU TITLU DE DOCTOR HONORIS CAUSA LA UNIVERSITATEA DIN PITEȘTI

Universitatea piteșteană îi va acorda titlul de Doctor Honoris Causa prof. univ. dr. ing. Constantin Vertan, de la Universitatea Politehnica București.

Citiți și: Decizie majoră la Universitatea din Pitești! Se schimbă TOT!

Ceremonia de decernare a titlului va avea loc mâine, 10 mai 2019, de la ora 12, în sala de festivități din corpul central al UPIT.

Constantin Vertan este profesor la Departamentul de Electronică Aplicată şi Ingineria Informaţiei al Facultății de Electronică şi Telecomunicaţii a Universității Politehnica Bucureşti și conducător de doctorat la Şcoala Doctorală de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologii Informaţionale a aceleiași universități.

Citiți și: Negocieri cruciale la Universitatea Pitești!

„Director al Centrului de cercetare „Laboratorul de Analiza şi Prelucrarea Imaginilor” al Universității Politehnica Bucureşti, Constantin Vertan a realizat în premieră, începând din anul 200, peste 20 de lucrări de cercetare naționale și internaționale în domeniul prelucrării imaginilor, pentru care a obținut 19 brevete internaționale.

O bună parte a preocupărilor sale a fost prezentată în publicații de specialitate. Peste 170 de lucrări, între care 12 monografii, au fost publicate la edituri de prestigiu, cum ar fi Elsevier Academic Press, Springer Verlag și Editura Academiei, și în reviste de specialitate din ţară şi străinătate (Optical Engineering, Journal of Electronic Imaging, Advances in Electrical and Computer Engineering și Journal of Visual Communication and Image Representation)”, informează Universitatea din Pitești.

Donaris 555×222

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3