930×122 POSADA 5

universitatea pitesti

DECIZII IMPORTANTE LA UNIVERSITATEA PITEȘTI

Decizii importante la Universitatea Pitești. La Rectoratul Universității de Stat din Pitești (UPIT) a avut loc astăzi prima conferință de presă după începerea noului an universitar. Cu acest prilej, rectorul instituției de învățământ, Dumitru Chirleșan, a vorbit despre hotărârile luate la nivelul Universității.

Citiți și: Pasionații de automobile sunt invitați la Salonul „Student Auto”

Referitor la noul sediu al UPIT, Chirleșan a anunțat că acesta urmează să fie dat în folosință în luna decembrie 2016, existând probleme de proiectare în aula mare. În cazul în care acestea nu vor fi rezolvate în timp util, noul sediu ar putea fi utilizat începând din luna martie a anului viitor, potrivit sursei citate.

Un eveniment important pentru Universitatea din Pitești va fi acela al stabilirii noilor decani ai facultăților. Dacă până anul trecut UPIT avea 11 facultăți, în prezent, după comasarea unora dintre ele, au rămas 6. Concursul pentru ocuparea posturilor de decani se va desfășura în perioada 7-14 noiembrie 2016. Dumitru Chirleșan speră ca la concurs să existe cât mai mulți participanți, din moment ce salariul brut al unui decan ajunge la 7.000 de lei.

Citiți și: STUDENȚII CĂMINIȘTI DE LA UPIT CARE NU RESPECTĂ ANUMITE CONDIȚII VOR FI DAȚI AFARĂ DIN CĂMIN

O altă temă abordată de rectorul Chirleșan a fost cantina studențească de pe Gheorghe Doja, zonă în care se află și căminele Universității. De masă la cantină beneficiază 440 de studenți dintre cei 550 cazați în campusul de pe Doja, a precizat rectorul Dumitru Chirleșan.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

570×90 MAIA