930×122 CUMPANA 5

daniel alexandru roșca

MISTER BOBOC DE LA UNIVERSITATEA PITEŞTI ESTE COREGRAF (VIDEO)

La Balul Bobocilor de la Universitatea Piteşti mai mulți tineri au concurat pentru titlul de Mister Boboc.

Citiți și: Pasionații de automobile sunt invitați la Salonul „Student Auto”

După ce şi-a petrecut ani la rând în spatele scenei învățându-i pe participanţii de la balurile bobocilor să aibă cel mai bun moment de dans la proba de aptitudini, Daniel Alexandru Roşca şi-a luat inima în dinţi şi a concurat chiar el. A făcut-o cu succes: a câștigat titlul de Mister Boboc 2015 al Universității Pitești.

,,Practic dansul de mai bine de 5 ani, iar de aproximativ 3 ani sunt coregraf. Mi-am petrecut mult timp în spatele scenei. Am fost solicitat la balurile din diferite licee pentru a le face concurenţilor proba de aptitudini. De această dată lucrurile au stat altfel. Ştiam că am şanse mari să câştig, aşa că m-am decis să concurez. De altfel, am reuşit să obţin locul I şi implicit titlul de Mister Boboc.

Citiți și: STUDENȚII CĂMINIȘTI DE LA UPIT CARE NU RESPECTĂ ANUMITE CONDIȚII VOR FI DAȚI AFARĂ DIN CĂMIN

Consider că am avut cel mai reuşit număr de dans la categoria băieţilor.’’, spune Alexandru.

Are 20 de ani şi studiază la Facultatea de Electronică, Comunicaţii şi Calculatoare. Pe lângă dans este pasionat de muzică (îi place să cânte la chitară), de desen, fotbal şi gaming.

Despre câștigătoarea concursului de Miss Boboc de la Universitatea Pitești, Ana-Maria Andrei, puteți citi aici: http://epitesti.ro/monden/moda-si-frumusete/ea-este-miss-boboc-2015-la-universitatea-pitesti/. (Foto: Facebook Pitic Alexandru şi Facebook Rox Elena)

Donaris 555×222

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3