930×122 CAPRA 5

miss boboc

MERITA BĂNĂȚEANCA TIMEEA SĂ FIE MISS BOBOC UPIT?

Bănățeanca Timeea Mureșan s-a clasat pe locul II la concursul de Miss organizat aseară în Club Hush de Universitatea Pitești. Titlul a fost obținut de piteșteanca Laura Elena Niţulescu, studentă la Facultatea de Ştiinţe, specializarea Biologie (ultima fotografie).

Citiți și: Moarte cumplită pentru o tânără profesoară de religie!

Nu puțini sunt, însă, cei care consideră că Timeea, originară din orașul timișean Sânnicolau Mare, ar fi meritat să câștige. Aseară, ulterior anunțării rezultatelor, Timeea a postat pe contul său de socializare un mesaj extrem de acid, dând de înțeles, la rândul ei, că onest ar fi fost ca titlul de Miss Boboc să îi revină: ,,Juriul strigă hoţie, că nu este corect, publicul huiduie actualul Miss Boboc, iar voturile au dispărut. Dar da, cine-i darnic primeşte, aşa e la noi. Te chinui până îţi ies ochii. De ce? Degeaba! Apropo, am luat locul 2. Le mulţumesc susţinătorilor din suflet!’’ Și astăzi o mulțime dintre prietenii ei de pe Facebook au ținut să comenteze situația, exprimându-și convingerea că Timeea ar fi meritat titlul.

Amintim că, în vârstă de 19 ani, Timeea Mureșan este studentă la Facultatea de Teologie Ortodoxă, specializarea Pedagogie Muzicală. (Foto: Facebook Timeea Mureşan)

Citiți și: Universitatea de Stat din Pitești face angajări

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3