930×122 CAPRA 5

lucreția racu

SURPRIZĂ LA ANIVERSARE (VIDEO)

Lucreţia Racu, frumoasa solistă vocală din Republica Moldova studentă la Universitatea Pitești (UPIT) http://epitesti.ro/caleidoscop/muzica/minunata-voce-e-din-basarabia-si-invata-la-universitatea-pitesti/, i-a făcut mamei sale o surpriză uriașă la împlinirea vârstei de 50 de ani. Alături de surorile ei i-a organizat o petrecere de zile mari.

Citiți și: Limba română, limba oficială în Republica Moldova

,,Sub pretextul unei cine în familie, mama a fost invitată de una dintre surorile mele la restaurant. Nu cred că era tocmai fericită, întreaga zi şi-a aşteptat invitaţii la ea acasă pentru o mică petrecere… Numai că rând pe rând fiecare a sunat-o să îi spună că nu mai ajunge! În momentul în care a intrat în restaurant a rămas şocată! Prietenii ei erau toţi acolo, o aşteptau cu urări de bine și cu braţele încărcate cu cadouri.

A început să zâmbească, se vedea că era fericită, dar nu pe deplin… Eu nu eram prezentă şi, din câte îi spusesem, urma să ne vedem imediat după sărbători. Bineînţeles că nu aveam cum să lipsesc, aşa că am fost acolo, trup şi suflet! Mi-am făcut intrarea pe o piesă compusă special pentru mama mea de Neluţ Peşte, un compozitor şi cântăreţ drag mie. Melodia cuprinde tot ceea ce eu aş fi vrut să-i spun…

Citiți și: Argeș. Mamă și fiu morți! S-au găsit banii pentru înmormântare!

Au fost momente unice, pe care sunt convinsă că mama şi le va aduce mereu aminte cu drag!’’, mărturisește Lucreţia Racu pentru ePitești.

În vârstă de 22 de ani, Lucreția este studentă în primul an de masterat la Facultatea de Ştiinţe Economice a Universității Pitești şi cântă în trupa Russian Dream.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

SMART KIDS 570×90