930 pe 122 COSTACHE

casatorie

CERERE ÎN CĂSĂTORIE LA UNIVERSITATEA PITEŞTI (VIDEO)

În timpul cursului de microeconomie o studentă a Universităţii Piteşti a fost cerută ieri în căsătorie, de faţă cu profesorul Tiberiu Avrămescu şi colegii ei, care au aplaudat gestul.

Citiți și: Un polițist și-a pus colegii să îi oprească iubita în trafic!

Georgiana Denisa Ana are 20 de ani şi este studentă în primul an la Facultatea de Management. De circa un an încoace trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Cătălin Safta. El are 21 de ani și lucrează ca agent de pază. Emoționată, studenta a acceptat cererea în căsătorie.

Citiți și: Viitorii miri să facă noi teste antivirale pentru a obţine cerificatul prenupţial

,,A fost cea mai frumoasă surpriză din viaţa mea şi trebuie să recunosc că emoţiile m-au copleşit! Ştiam că am lângă mine un om curajos, dar nu mă gândeam că va face aşa ceva! De mică am visat la o cerere în căsătorie la care să asiste multă lume, iar eu să fiu în centrul atenţiei şi iată că s-a întâmplat. Mi-a demonstrat cât de mult mă iubeşte!’’, spune Denisa.

Studenta este solistă de muzică uşoară şi populară şi împreună cu iubitul ei are o mică afacere: o trupă de dansatoare şi ursitoare pentru evenimente. Denisa precizează că deocamdată doreşte să-şi termine studiile, să extindă afacerea și că apoi va urma şi nunta. (Foto: Facebook Ana Denisa)

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

Donaris 570×90