Donaris 930 x 122

casatorie

DOI TINERI ARGEȘENI SE CĂSĂTORESC PE VÂRFUL MOLDOVEANU

Doi tineri argeșeni se căsătoresc pe Vârful Moldoveanu. Iulia Georgiana Mărtoriu și Lucian Ion Mira, doi tineri din satul Stănești al comunei argeșene Corbi, își vor uni destinele pe cel mai înalt vârf muntos din România, Vârful Moldoveanu.

Citiți și: Viitorii miri să facă noi teste antivirale pentru a obţine cerificatul prenupţial

Oficierea căsătoriei civile, care va avea loc sâmbătă, 14 septembrie 2019, de la ora 13, va fi făcută de primarul comunei Corbi, Virgil Baciu.

Georgiana are 26 de ani și este medic veterinar, iar Lucian, în vârstă de 27 de ani, este profesor de educație fizică și sport în Câmpulung Muscel. Cei doi sunt împreună de 11 ani.

Citiți și: O NOUĂ SALĂ DE SPORT ÎN ARGEŞ

Am vrut să fie ceva unic, ceva ce nu s-a mai făcut până acum!”, spune Georgiana pentru ePitești.

Alături de cei doi tineri pot participa toți cei care își doresc să asiste la o altfel de căsătorie. Autoritățile din Corbi au pregătit un program. Plecarea se va face în dimineața zilei de sâmbătă, de la ora 5, din fața Primăriei din localitate, însă cei care au mașini de teren pot urca și pe traseul Malița.

Participanții la căsătoria civilă trebuie să fie echipați corespunzător (bocanci, pantaloni lungi etc), iar pentru momentul festiv de la cota de 2.544 de metri sunt rugați, în limita posibilităților, să aibă cu ei un accesoriu vestimentar din tradiționalul port popular românesc.

Cununia religioasă va avea loc anul viitor, ne mai precizează viitoarea mireasă.

Donaris 555×222

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3