930×122 CAPRA 5

casatorie

MC CRISSA SE CĂSĂTOREŞTE!

Nu cu mult timp în urmă v-am făcut cunoştinţă cu Elena Cristina Cârstea, alias MC Crissa. Frumoasa brunetă în vârstă de 26 ani întreţine atmosfera în cluburi, însă va renunţa în curând la această meserie în favoarea celei de procuror.

Citiți și: Un polițist și-a pus colegii să îi oprească iubita în trafic!

Este inteligentă, carismatică şi are un viitor promiţător. Prin urmare, în mod cert orice bărbat şi-ar dori lângă el o astfel de femeie. Însă cei care râvnesc la inima ei trebuie să-şi ia gândul: MC Crissa se căsătoreşte! Sunteţi curioşi cu cine?

,,Viitorul meu soţ se numeşte Alexandru. Avem o relaţie de aproximativ 2 ani şi jumătate şi simt că este omul lângă care vreau să-mi petrec tot restul vieţii. Este cea mai răbdătoare persoană pe care o cunosc, poate şi datorită meseriei pe care o practică. Lucrează ca educator la un centru de copii cu dizabilităţi.’’, precizează MC Crissa. (Foto: Facebook MC Crissa)

Citiți și: Procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, eliberat din funcție

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90