930 x122 grota rece

autoturism

DE LA VOLAN, „LA RĂCOARE”! TRAS PE DREAPTA PE BULEVARDUL BĂLCESCU ȘI REȚINUT

De la volan, „la răcoare”! Tras pe dreapta pe bulevardul Bălcescu și reținut. Polițiștii Secției 2 au depistat și, ulterior, reținut, un piteștean în vârstă de 31 de ani care conducea ieri un autoturism pe bulevardul Nicolae Bălcescu din zona de nord a Piteștiului deși avea suspendat dreptul de a conduce.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Mai mult, polițiștii au stabilit că piteșteanul șofa sub influența băuturilor alcoolice, aparatul etilotest afișând un rezultat sub valoarea de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

A fost reținut pentru 24 de ore și va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Precizăm că polițiștii au acționat sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești. (Foto: bulevardul Nicolae Bălcescu – descriptiv)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90