NOR CURIER 930X122

universitatea pitesti

universitate

ADMITERE LA UNIVERSITATEA DIN PITEŞTI!

UNIVERSITATEA DIN PITEŞTI –  PRIMA UNIVERSITATE ARGEŞEANĂ

Citiți și: Pitești. Se poate! Măsură de ultim moment 

Cu o tradiţie de peste 50 de ani în învăţământul superior, Universitatea din Piteşti aşteaptă absolvenţii de liceu să intre în lumea stiinţei, a excelenţei, a evoluţiei.

Viitorii studenţi vor găsi în Universitatea din Piteşti un răspuns la nevoia de formare academică, pliată pe exigenţele pieţei de muncă naţionale şi internaţionale.

Citiți și: ABSOLVENTĂ A PROGRAMULUI UPIT LIMBI MODERNE APLICATE, PE PODIUMUL CONCURSULUI NAȚIONAL MOT À MONDE

Universitatea din Piteşti poate asigura parcursul educaţional al tinerilor prin programe de licenţă, masterat, doctorat si postdoctorat. Cadrele didactice din UPIT sunt recunoscute la nivel internaţional. Universitatea din Piteşti le oferă studenţilor oportunitatea de a studia prin mobilităţi ERASMUS în alte centre universitare de elită din Europa, cu care universitatea are parteneriate.

Anul acesta Universitatea din Piteşti scoate la concurs pentru programele de licenţă și masterat 7.072 de locuri, dintre care 1.220 sunt fără taxă.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3