930×122 POSADA 5

Anastasia Francesca Rădulescu

MISS BOBOC DE LA ,,BRĂTIANU’’ A ÎNVĂȚAT DE LA MAMA EI

,,În urma participării mele la acest concurs voi fi mai încrezătoare și mai sigură pe mine şi sunt convinsă că voi aduna toate calităţile mele într-o fată care va putea să spună cu mândrie: Eu sunt Miss „Brătianu” 2015!’’, preciza Anastasia Francesca Rădulescu în fişa sa de prezentare pentru concursul de Miss Boboc de la Colegiul Național „I.C. Brătianu” din Pitești. A fost cât se poate de convingătoare: a câștigat.

Citiți și: Adio curent gratis pentru mașini de la primării!

Datorită frumuseţii, perseverenţei, dar şi a mamei sale, fost fotomodel, care a învăţat-o perfect tainele meseriei, Anastasia Francesca a obținut mult râvnitul titlu. Totuși, nu-i surâde ideea să-i calce pe urme mamei ei din acest punct de vedere.

În vârstă de 15 ani, elevă în clasa a IX-a a prestigiosului Colegiu, la profilul filologie-bilingv engleză, Miss Boboc se mândreşte şi cu rezultatele excelente pe care le-a avut la Evaluarea Naţională şi cu premiile de la concursurile de engleză şi de limba şi literatura română la care a participat.

Citiți și: Oficial! Încălzirea, mai scumpă în Pitești!

Este pasionată de actorie, muzică (ia lecţii de canto) și dans şi iubeşte mult animalele. Se consideră o persoană inocentă, cu simţul umorului, dornică de perfecţionare, devotată şi inteligentă. În acelaşi timp, este încăpăţânată, emotivă şi, uneori, nepunctuală.

Amintim că Miss Boboc „I.C. Brătianu” 2015 a avut loc vineri seara în restaurantul Magic Trivale. La eveniment a fost prezent și tatăl ei, Cătălin Rădulescu, deputat de Pitești și președinte al PSD Diaspora. (Foto: Facebook Carmen Panait şi Facebook Franci Rădulescu)

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

New Profesional Consult 570×90