930×122 CAPRA 5

foto

ELEV LA „ARMAND CĂLINESCU” PASIONAT DE FOTOGRAFIE

Georgian Robert Radu are 17 ani, este din Mioveni şi studiază la Colegiul Tehnic ,,Armand Călinescu’’ din Piteşti. În urmă cu trei ani a făcut primele sale fotografii. De atunci fotografia a devenit pentru el o pasiune.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

,,După această experienţă mi-am achiziţionat un DSLR, un Nikon D5100, pe care îl folosesc şi acum. Nu am urmat niciun fel de curs de fotografie, pentru că timpul nu îmi permite, însă am învăţat singur ce face fiecare funcţie sau ce se întâmplă dacă le combin.

Fotografiile mele favorite sunt cele de tip portret, macro şi peisaj. Nu există un fotograf care să îmi placă în mod particular sau unul de la care să mă inspir. Am încercat să fiu unicat.’’, spune Robert.

Citiți și: Exclusiv! Fetița care a căzut iar de la etaj, „e mai critic decât data trecută/Mama țipa foarte tare!”

Tânărul îşi doreşte să studieze la Universitatea „Constantin Brâncoveanu” din Piteşti, la inginerie sau o specializare legată de calculatoare. (Foto: Facebook Robert Radu)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90