930 x122 grota rece

foto

PITEȘTEANCĂ GLAMOUR, ÎN ROCHIE DIN PAIETE (GALERIE FOTO)

După ce a pozat în medievala Sighișoară pentru calendarul 2015 al revistei M Calendar, piteșteanca Raluca Petrescu a fost din nou protagonista unei şedinţe foto remarcabile.

Citiți și: Primele FOTO-SPION din România, cu noul SUV de la Dacia

A pozat tot pentru un calendar, de această dată al agenţiei de modelling la care lucrează și nu în aer liber, ca în Sighișoara, ci în studio. Raluca a fost îmbrăcată într-o superbă rochie roşie din paiete, cu guler alb din blăniţă. La creionarea look-ului glamour al frumoasei piteștence un rol important l-au jucat machiajul și coafura. Ședința a fost „administrată” de fotograful profesionist Cătălin Neacşu.

Amintim că Raluca Petrescu a câștigat anul trecut titlul de cel mai bun model feminin la Festivalul Național Studențesc de Modă „Culorile Toamnei’’, care a avut loc în Pitești. (Foto: Facebook Cătălin Neacşu)

Citiți și: (VIDEO) PREȚURI AVANTAJOASE! SERVICII PROFESIONALE FOTO/VIDEO ȘI MONTAJ

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • Alexandra spune:

    Alina vezi ca „pitesteanca” asta sta defapt la Maracineni.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3