930 x122 grota rece

expozitie

42 DE FOTOGRAFII DE COLECȚIE LA BIBLIOTECĂ (GALERIE FOTO)

O colecţie deosebită de 42 de fotografii vă așteaptă la Biblioteca Judeţeană „Dinicu Golescu” din Pitești. Vernisajul expoziției, pe care o puteți vizita până pe 30 ianuarie, a avut loc astăzi. Autori sunt şeful salvamontiştilor argeşeni, Ion Sănduloiu, Liviu Ştefan Dumitru şi Cătălin Matei.

Citiți și: Țineți cont de acest sfaturi! Riscul este unul major

Fotografiile prezintă peisaje montane și rurale din județul Argeș, dar nu numai. Aveți ocazia să admirați și o fotografie realizată în Israel cu migrația cocorilor sau o alta făcută în Herculane cu laleaua pestriță.

“Poţi face fotografie de calitate cu orice tip de aparat. Totul este să ai ochiul format să înregistreze din realitate ceea ce vrei să exprimi. Nu e neapărat nevoie să ai un aparat performant.”, a spus Ion Sănduloiu la vernisajul de azi al expoziției, vernisaj la care a participat și vicepreședintele Consiliului Județean, Constantin Polexe. Precizăm că Sănduloiu îşi va expune expoziţia sa personală de fotografie intitulată „România mea” la Biblioteca Naţională şi la Muzeul Ţăranului Român, ambele din București. Vernisajul a fost pentru cei trei autori și un bun prilej să celebreze Ziua Națională a Artei Fotografice.

Citiți și: „Aerul culorilor mele” – expoziție de pictură la Muzeul Golești

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3