Donaris 930 x 122

expozitie

42 DE FOTOGRAFII DE COLECȚIE LA BIBLIOTECĂ (GALERIE FOTO)

O colecţie deosebită de 42 de fotografii vă așteaptă la Biblioteca Judeţeană „Dinicu Golescu” din Pitești. Vernisajul expoziției, pe care o puteți vizita până pe 30 ianuarie, a avut loc astăzi. Autori sunt şeful salvamontiştilor argeşeni, Ion Sănduloiu, Liviu Ştefan Dumitru şi Cătălin Matei.

Citiți și: De 1 iunie, expoziție dedicată copiilor și adolescenților la Memorialul Închisoarea Pitești

Fotografiile prezintă peisaje montane și rurale din județul Argeș, dar nu numai. Aveți ocazia să admirați și o fotografie realizată în Israel cu migrația cocorilor sau o alta făcută în Herculane cu laleaua pestriță.

“Poţi face fotografie de calitate cu orice tip de aparat. Totul este să ai ochiul format să înregistreze din realitate ceea ce vrei să exprimi. Nu e neapărat nevoie să ai un aparat performant.”, a spus Ion Sănduloiu la vernisajul de azi al expoziției, vernisaj la care a participat și vicepreședintele Consiliului Județean, Constantin Polexe. Precizăm că Sănduloiu îşi va expune expoziţia sa personală de fotografie intitulată „România mea” la Biblioteca Naţională şi la Muzeul Ţăranului Român, ambele din București. Vernisajul a fost pentru cei trei autori și un bun prilej să celebreze Ziua Națională a Artei Fotografice.

Citiți și: PITEȘTIUL DE ALTĂDATĂ, ILUSTRAT

211029-Bannere_web_voucher_200lei_650x200px

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441