930X122 MAIA

arhiepiscopia

SE PREGĂTEȘTE O EXPOZIȚIE EMOȚIONANTĂ

Se pregătește o expoziție emoționantă. Miercuri, 12 decembrie 2018, de la ora 13, la Biblioteca Județeană ”Dinicu Golescu” din centrul Piteștiului (foto) va fi vernisată expoziția “Viaţa prin ochi de copil”.

Citiți și: Ce-a făcut această femeie de 32 de ani întrece orice închipuire!

Evenimentul este organizat de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Argeş, în parteneriat cu Arhiepiscopia Argeşului şi Muscelului şi Biblioteca Judeţeană.

Copiii din centrele de plasament aflate în subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Argeş vor expune în holul Bibliotecii tot ce au creat mai frumos pe parcursul anului 2018 (picturi, desene, colaje, origami, quilling). După ce invitații vor vedea expoziția, copiii vor prezenta și momente artistice în sala de conferinţe a Bibliotecii.

Citiți și: Cresc alocațiile de stat pentru copii!

Obiectivul evenimentului este de a conştientiza societatea asupra calităților artistice ale copiilor din centrele de plasament, pentru facilitarea integrării sociale a acestora.

La eveniment vor participa reprezentanţi ai autorităţilor şi instituţiilor publice cu responsabilităţi în asigurarea şi promovarea drepturilor copilului, reprezentanţi ai ONG-urilor, specialişti din domeniul asistenţei sociale şi protecţiei copilului, din domeniul educaţiei şi sănătăţii, studenți și jurnaliști.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

570×90 MAIA