NOR CURIER 930X122

2014

ÎN 2014, DE LA „ZÂNA” CEA BUNĂ, LA FATA SEXY ȘI REA (GALERIE FOTO)

Anul care stă să se încheie a fost unul cât se poate de încărcat și bun pe plan profesional pentru fotomodelul Ana-Maria Diana Vlăsceanu. Piteșteanca a bifat numeroase colaborări, a avut o mulţime de şedinţe foto şi a strălucit de fiecare dată pe podiumurile de modă.

Citiți și: Primele FOTO-SPION din România, cu noul SUV de la Dacia

A pozat în lenjerie intimă, iar mai apoi pentru prima dată în rochie de mireasă. Au urmat defilarea pe o ploaie torenţială şi şedinţele foto săptămânale pentru site-ul care prezintă cele mai noi colecţii vestimentare ale unor firme româneşti.

Către toamnă Diana și-a schimbat în premieră atitudinea în fața aparatului de fotografiat. Nu a mai apărut așa cum o știam, delicată și cu zâmbetul pe buze. Noua atitudine pe care a afișat-o a fost una îndrăzneață, belicoasă, de fată rea. Ba chiar din recuzită a făcut parte și un… revolver. Din punct de vedere profesional, Diana a încheiat anul cu un super shooting foto în lenjerie intimă.

Citiți și: (VIDEO) PREȚURI AVANTAJOASE! SERVICII PROFESIONALE FOTO/VIDEO ȘI MONTAJ

A fost un an reușit pentru fotomodelul Ana-Maria Diana Vlăsceanu. Așteptăm cu interes să vedem cum se va descurca în 2015. (Foto: Facebook Diana Vlăsceanu)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90