930 pe 122 COSTACHE

2014

ÎN 2014, DE LA „ZÂNA” CEA BUNĂ, LA FATA SEXY ȘI REA (GALERIE FOTO)

Anul care stă să se încheie a fost unul cât se poate de încărcat și bun pe plan profesional pentru fotomodelul Ana-Maria Diana Vlăsceanu. Piteșteanca a bifat numeroase colaborări, a avut o mulţime de şedinţe foto şi a strălucit de fiecare dată pe podiumurile de modă.

Citiți și: Primele FOTO-SPION din România, cu noul SUV de la Dacia

A pozat în lenjerie intimă, iar mai apoi pentru prima dată în rochie de mireasă. Au urmat defilarea pe o ploaie torenţială şi şedinţele foto săptămânale pentru site-ul care prezintă cele mai noi colecţii vestimentare ale unor firme româneşti.

Către toamnă Diana și-a schimbat în premieră atitudinea în fața aparatului de fotografiat. Nu a mai apărut așa cum o știam, delicată și cu zâmbetul pe buze. Noua atitudine pe care a afișat-o a fost una îndrăzneață, belicoasă, de fată rea. Ba chiar din recuzită a făcut parte și un… revolver. Din punct de vedere profesional, Diana a încheiat anul cu un super shooting foto în lenjerie intimă.

Citiți și: (VIDEO) PREȚURI AVANTAJOASE! SERVICII PROFESIONALE FOTO/VIDEO ȘI MONTAJ

A fost un an reușit pentru fotomodelul Ana-Maria Diana Vlăsceanu. Așteptăm cu interes să vedem cum se va descurca în 2015. (Foto: Facebook Diana Vlăsceanu)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

570 X 90 POSADA 3