930×122 CAPRA 5

Brîndusa

O ELEVĂ DE LA „BRĂTIANU” A DEVENIT „MISS EUROPA”

În perioada 2-9 mai Casa de Cultură a Studenţilor din Piteşti, în parteneriat cu Direcția pentru Sport și Tineret Argeş, a organizat Ziua Tineretului-Ziua Europei. Proiectul a avut ca obiectiv general promovarea demersurilor creative şi inovatoare în rândul studenţilor. Cu această ocazie, au avut loc mai multe acţiuni, printre care şi concursul de frumuseţe „Miss Europa”.

Citiți și: Fete una și una la „Miss Pitești”, în cadrul Zilelor Municipiului

Concursul s-a desfăşurat ieri în Club Hush, iar câștigătoarea titlului de „Miss Europa” este Brînduşa Voica, în vârstă de 15 ani, elevă la Colegiul Naţional ,,I.C Brătianu’’ din Pitești, care de doar câteva luni lucrează și ca fotomodel.

,,A fost un concurs cu adevărat deosebit. Am defilat în rochii de seară, a mea fiind creaţia designerului Adrian Radu, ne-am prezentat în câteva cuvinte şi am răspuns unor întrebări de cultură generală. La final eu am fost câştigătoarea, lucru care nu poate decât să mă bucure. La acest moment, modellingul, la fel ca şi pianul, pe care l-am studiat timp de 4 ani, sunt doar pasiuni. Nu m-am gândit dacă îmi doresc sau nu să fac carieră în acest domeniu, însă mai am vreme să mă decid. Visul meu este să studiez la o universitate din străinătate.’’, spune Brînduşa. (Foto: Facebook Brînduşa Voica şi Facebook Virtej Letiția)

Citiți și: CONCURENT LA VOCEA ROMÂNIEI, MISTER BOBOC LA „ODOBESCU”

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90