930 pe 122 COSTACHE

alexandru odobescu

CONCURENT LA VOCEA ROMÂNIEI, MISTER BOBOC LA „ODOBESCU”

Într-un cunoscut restaurant din Piteşti a avut loc aseară Balul Bobocilor al Colegiului Naţional ,,Alexandru Odobescu’’.

Citiți și: Așa ceva nu a văzut Piteștiul! Balul care va rămâne în istorie!

14 elevi au concurat pentru titlurile de Miss şi Mister Boboc. Juriul a decis ca Miss ,,Alexandru Odobescu’’ 2015 să fie Antonia Diana Radu, din Mioveni, iar Mister – Iulian Selea. Iulian este nimeni altul decât concurentul de la Vocea României care a impresionat-o pe Loredana Groza: http://epitesti.ro/caleidoscop/tv/loredana-groza-facuta-praf-de-un-pitestean/.

La Balul Bobocilor de la Colegiul Naţional ,,Alexandru Odobescu’’ atmosfera din punct de vedere muzical a fost întreținută de vedetele Sandra N, Akcent, Maxim şi Nane. (Foto: Facebook Antonia Diana şi Facebook Selea Ileana)

Citiți și: Pitești: Investiție de 60.000 de euro la Colegiul „Odobescu”

555×222  MAIA

Comentarii

2 comentarii

  • Anonim spune:

    Ce articol inutil. Daca nu era acest Iulian mister doar pentru ca e la Voce, nu ati mai fi scris despre cine a luat miss si mister. Despre cei de anul trecut de ce nu ati scris, spre exemplu? Si miss 2014 a cantat foarte frumos, de ce nu ii promovati si ei talentul? Doar pentru ca nu e la vreun concurs?

  • Anonim spune:

    Mai este un baiat care a facut un tablou cu spatiul cosmic live. A fost minunat momentul, dar din pacate nu a luat nimic. Ar fi pacat sa fie lasat acest copil sa traiasca cu impresia ca ceea ce face… face degeaba, pentru ca nimeni nu cunoaste si nu apreciaza. Nu cred ca ati fost la bal ca sa vedeti ca au fost o sumedenie de momente frumoase si interesante, au fost copii frumosi si talentati. In fiecare an sunt copii care muncesc din greu pentru acest concurs si dumneavoastra „promovati” doar pe cine este mai cunoscut, despre cine ati mai scris cu alte ocazii. Pacat!

570 pe 90 Costache