Donaris 930 x 122

câștigători

EI SUNT MISS ŞI MISTER DE LA LICEUL TEHNOLOGIC

După cum v-am informat, vineri, începând cu ora 18:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Dacia a avut loc balul bobocilor al Liceului Tehnologic Constructii de Maşini din Mioveni.

Citiți și: Vrei un salariu sigur? Poliția Română scoate sute de posturi la concurs din sursă externă

9 boboci şi-au disputant mult râvnitele titluri de Miss şi Misster Boboc 2015, însă în cele din  urmă acestea le-au revenit Izabelei Cristescu, tânăra pasionată de muzica populară pe care v-am prezentat-o în urmă cu ceva timp(http://epitesti.ro/caleidoscop/muzica/13-ani-si-canta-muzica-populara/) şi lui Codruţ Pîrvu.

Înainte de a obţine titlul mult visat cei doi au trecut prin 4 probe: proba de zi, proba de seară, o probă de dans şi una de aptitudini. Cel care a creat o atmosfera deosebită a fost nimeni altul decât Bogdan Vlădău. (Foto: Facebook Codruţ Pîrvu şi Izabel Cristescu)

Citiți și: Care este cea mai frumoasă și cea mai curată asociație de proprietari din Pitești

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3