SMART KIDS 930X122

cursuri

GEANINA PETRESCU, O PROFĂ’ EXIGENTĂ

Recent vă informam că piteșteanca Geanina Petrescu, frumoasa blondă în vârstă de 34 de ani cu o carieră de excepţie în lumea modei, le va preda cursuri de mers scenic tinerelor modele de la o şcoală de cursuri de modelling din Câmpulung-Muscel.

Citiți și: Vești bune pentru studenți! Schimbare masivă în mediul academic

În urmă cu doar o săptămână aceste cursuri au început, iar Geanina a reuşit deja să le înveţe atât pe fete, cât şi pe băieţi o mulţime de lucruri, asta datorită exigenţei de care dă dovadă.

,,Până în acest moment am în echipă 15 fete, 2 băieţi şi 2 copilaşi ambiţioşi şi perseverenţi. Îmi doresc să fac din ei adevărate modele, oameni despre care peste ceva timp să aud că au un succes răsunător în lumea modei, iar eu să fiu mândră că i-am îndrumat. Vreau să înveţe multe lucruri noi de la mine. Am atâtea să le împărtăşesc, nu vreau să facă aceste cursuri doar de dragul de a le face. Tocmai din acest motiv sunt şi un pic mai dură cu ei. Îmi doresc o echipă solidă şi din ce în ce mai mare, aici este loc pentru fiecare.’’, spune Geanina. (Foto: Facebook Gya Petrescu)

Citiți și: Privilegii pentru deținuți. Vor ieși din pușcărie ca să învețe

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3