NOR CURIER 930X122

cursuri

MINISTRUL EDUCAȚIEI A ANUNȚAT CĂ VA SOLICITA PRELUNGIREA SUSPENDĂRII CURSURILOR

Cel mai probabil suspendarea cursurilor unităților de învățământ va fi prelungită și după data de 22 martie 2020.

Citiți și: Argeș. Sute de firme lovite puternic!

După ce președintele Klaus Iohannis a anunțat că va decreta de luni starea de urgență în România, ministrul Educației, Monica Anisie, a declarat pentru Edupedu.ro că va solicita o prelungire a perioadei în care elevii și preșcolarii vor sta acasă.

„Cu siguranță voi solicita să se prelungească suspendarea cursurilor. De fapt, eu am susținut în Comitetul de Urgență în mod special să se precizeze în hotărâre posibilitatea de prelungire, pentru că nu știam evoluția și era mai bine să fim acoperiți. La momentul de față susțin prelungirea, pentru că astfel îi protejăm pe copii”, a declarat, pentru sursa citată, Monica Anisie, care a explicat că decizia va fi luată la momentul discuției în Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență.

Citiți și: Oficial. Decizie de ultim moment: Elevii de la „Zinca” intră în online!

(Sursă foto: Kanal-d)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3