New Profesional Consult 930 x 122

Aeroclubul României

Aeroclubul României: START ÎNSCRIERI!

Aeroclubul României anunță că a dat startul înscrierilor la cursurile subvenționate pentru planor și parașutism. Înscrierile se pot face online, pe site-ul instituției.

Citiți și: Oficial. Decizie de ultim moment: Elevii de la „Zinca” intră în online!

Aplicația de înscriere de pe site poate fi folosită exclusiv pentru cursurile GRATUITE de obținere a licenței de parașutist, planorist sau pilot aeronave ultraușoare.

Pentru cursurile contra-cost, doritorii sunt rugați să se adreseze direct aerocluburilor teritoriale. Cursul de obținere PPL(A) (pilot particular avion) se efectuează exclusiv contra-cost.

Citiți și: Subiect fierbinte: Cursuri online pentru elevi și studenți din cauza căldurii!

În Argeș, cursurile se desfășoară la Aeroclubul Teritorial „Henri Coandă” Pitești, în sat Geamăna, comuna Bradu.

„Începând din 4 ianuarie 2023, vom pune la dispoziție pe site-ul nostru platforma pentru înscrierile online la cursurile subvenționate pentru planor și parașutism.

Elevii cu vârsta cuprinsă între 15 ani împliniţi și 23 de ani neîmpliniți sunt eligibili pentru cursurile subvenționate la planor, aeronave ultraușoare și parașutism în fiecare Aeroclub Teritorial.

Cursurile teoretice se vor efectua în sistem hibrid, atât online, cât și fizic, în perioada februarie – aprilie, iar modulul practic (de zbor/salt cu paraşuta) va începe în luna mai.

Perioada de înscrieri de anul acesta va fi cuprinsă între 4 ianuarie și 10 februarie.

Vă așteptăm cu drag la zbor!

Detaliile despre condiții, desfășurarea cursurilor, documentele necesare pentru înscrieri și locațiile unde se vor desfășura cursurile se pot consulta pe site-ul nostru. https://cutt.ly/inscrieri-pitesti

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

570 pe 90 Costache