NOR CURIER 930X122

cursuri

GRATUIT. TESTEAZĂ METODA DE PREDARE HELEN DORON ENGLISH LA CENTRUL DIN PITEȘTI!

Gratuit. Testează metoda de predare Helen Doron Enghlish la centrul din Pitești! Helen Doron English este o franciză educațională internațională cu peste 1.000 de centre de învățare în 35 de țări și se află în continuă creștere.

Citiți și: Vești bune pentru studenți! Schimbare masivă în mediul academic

Anul acesta, Helen Doron Educational Group a primit premiul pentru cea mai bună franciză în domeniul educației pentru copii, iar în România franciza Helen Doron are deja un istoric de 10 ani, numărând 18 Centre Educaționale și 5 profesori independeți.

În cei 35 de ani de experiență în predarea limbii engleze copiilor, cei de la Helen Doron English au învățat că pentru a reuși într-o lume globalizată cursanții au nevoie de mai mult decât limba engleză vorbită la nivel avansat. Au nevoie de abilități și valori pentru viață, precum comunicare, abilități de vorbire și de scriere, respectul pentru ceilalți, dezvoltare logică și curajul de a se exprima spontan, fără teama de a greși.

Citiți și: Privilegii pentru deținuți. Vor ieși din pușcărie ca să învețe

Master Francizorul pentru România de Vest, Cornel Bârlea, a deschis un centru Helen Doron English și în Pitești din dorința de a le oferi copiilor șansa de a învăța natural, ușor și distractiv limba engleză și pentru a răspunde nevoii părinților din acest oraș de a avea un partener în educarea și creșterea armonioasă a copiilor.

Copiii adoră să învețe în timp ce se joacă, de aceea metoda respectă această nevoie naturală și profesorii o folosesc pentru a-i ajuta pe cursanți să asimileze cunoștințe ușor, fără a realiza că învață. Cursurile se desfășoară în grupe mici, de maximum 8 copii, ceea ce le permite profesorilor să acorde atenție personalizată fiecărui copil și să-i încurajeze pe copii să vorbească spontan în limba engleză. Modul lor de predare este adaptat la societatea modernă, de aceea învățarea nu se limitează la ora de curs, ci continuă acasă, cu ajutorul aplicațiilor și jocurilor în limba engleză la care cursanții au acces.

Copiii cu vârsta cuprinsă între 3 luni și 19 ani se pot înscrie la cursurile standard Helen Doron English pe tot parcursul anului. În perioada 1-12 iulie 2019, centrul din Pitești va organiza și cursuri de vară antrenante și distractive în limba engleză. Copiii cu vârsta cuprinsă între 6 și 11 ani vor explora limba engleză cu o mulțime de activități, cântece, jocuri și distracție, atât în interior, cât și în exterior.

Trăiește bucuria cu care copiii învață limba engleză și testează metoda Helen Doron English printr-o lecție demonstrativă GRATUITĂ!

Înscrierile se fac la Centrul Helen Doron English Pitești, situat pe strada Războieni, nr. 6D (lângă Romstal) sau la numărul de telefon 0747.156.701. Copiii înscriși până pe 30 iunie 2019 vor beneficia de un discount de 10% la întregul modul.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90