Donaris 930 x 122

Alexandra Cătălina Mirea

MISS POPULARITATE DE LA „ODOBESCU” PRACTICĂ STREET ȘI BREAKDANCE

Piteșteanca Alexandra Cătălina Mirea are 15 ani şi este elevă în clasa a IX-a la Colegiul Naţional Liceal „Alexandru Odobescu”, la profilul filologie bilingv română-engleză. La concursul de Miss Boboc a obținut premiul Miss Popularitate. De patru ani încoace face dans. Practică street dance şi breakdance în trupa Sunset Crew.

Citiți și: Spectacol de vis la Mioveni. Cine sunt câștigătorii trofeului Festivalului de Folclor

„M-am apucat de dans dintr-o joacă. Am văzut un videoclip cu nişte băieţi care dansau şi mi-au plăcut atât de mult încât am încercat să le reproduc mişcările. Am continuat să fac asta până când, în urmă cu trei ani, m-am decis să progresez şi să îmi caut un antrenor de dans. În Sunset Crew am intrat acum o lună. În viitor vreau să mă axez pe breakdance, chiar dacă este dificil pentru o fată.”, spune Alexandra Cătălina Mirea pentru ePitești.

Miss Popularitate de la Colegiul Naţional Liceal „Alexandru Odobescu” îşi doreşte ca împreună cu ceilalți membri ai trupei să participe la cât mai multe competiţii de dans. (Foto: Facebook Alexandra Mirea)

Citiți și: Decan al Academiei de Poliție, surprins dansând lasciv cu o studentă

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90