930X122 MAIA

dans

DANSATOARE ÎN DOUĂ ANSAMBLURI FOLCLORICE ŞI MODEL

Diana Andreea Sima are 15 ani și este elevă la Colegiul Tehnic ,,Armand Călinescu’’ din Pitești. Are două mari pasiuni: dansul şi modellingul.

Citiți și: Competiţie spectaculoasă la Piteşti, în acest weekend

,,La patru ani mi-am descoperit pasiunea pentru dansul modern, pe care l-am şi practicat până pe la zece ani. Timp de doi ani am luat o pauză, iar mai apoi m-am reînscris la cursuri, de data aceasta la cursuri de dans popular. În prezent fac parte din ansamblurile folclorice Dorul şi Doina Bascovului. În primul – de un an, iar în cel de-al doilea – de aproximativ patru ani.

Pe parcursul acestor ani am participat alături de colegii mei la nenumărate emisiuni televizate şi festivaluri importante, unele chiar în afara ţării. Dansul este prima mea iubire, e modul meu de a mă deconecta. În urmă cu doi ani am descoperit că am o oarecare înclinaţie şi către modelling, aşa că m-am înscris la cursuri.

Citiți și: MIOVENIUL DEVINE CAPITALA NAȚIONALĂ A DANSULUI

Am urcat de multe ori pe catwalk şi am avut ocazia să prezint pentru designeri cunoscuţi, printre care se numără Mădălina Sticlan şi Ioana Voicu. Cel mai recent eveniment la care am luat parte a fost Bucharest Fashion Week. Consider că atuurile mele sunt simplitatea şi corectitudinea. Dacă ştii din ce unghi să priveşti, de multe ori simplitatea poate fi sinonimă cu originalitatea. ’’, spune Andreea.

Ea îşi doreşte o carieră în medicină, însă afirmă răspicat că nu va renunţa nici la dans. (Foto: Facebook Andreea Sima)

[555x222px]-CampanieVanzari-ePitesti

Comentarii

570 X 90 POSADA 3