cursuri

(VIDEO) PITEȘTI: SUPER CURSURI DE DANS

Pitești: super cursuri de dans. Experiența a peste 25 de ani de carieră pe scenă și în sala de dans i-a făcut pe soții Lavinia și Cătălin Oancea să pornească un proiect profesional de educație și formare prin dans. Studioul de dans al soților Oancea oferă cele mai bune condiții de pregătire: două săli spațioase, vestiare și un ambient plăcut.

Citiți și: Alte clase din județul Argeș și-au suspendat cursurile fizic

Se lucrează pe categorii de vârste, cu programe adaptate fiecărei grupe, de la cei mai mici, cu vârste între 5 și 7 ani, și până la adulți. Cursurile sunt adaptate nu doar vârstei, ci și obiectivelor individuale, care pot presupune inițiere în practicarea dansului sau formare profesională în acest domeniu. Practicat sub coordonarea unor specialiști, dansul poate fi și o terapie pentru sănătatea corpului și a minții.

Citiți și: Șoferii vor fi obligați să urmeze cursuri de „conducere defensivă”

Oancea Dance Studio funcționează în centrul Piteștiului, în Trivale Shopping Center, la etajul 1 – parcare, intrarea făcându-se dinspre bulevardul I.C. Brătianu.

Numărul de telefon pentru detalii și înscrieri este 0721.170.777.

Facebook: AICI

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441