930 x122 grota rece

academia de poliție

Decan al Academiei de Poliție, surprins dansând lasciv cu o studentă

Sindicatul Polițiștilor din România “Diamantul” acuză un decan al Academiei de Poliție că încalcă Codul Etic al Profesorului, după ce a fost surprins într-un club din București, dansând lasciv cu o studentă.

Citiți și: Decizie radicală: Academia de Poliție, ÎNCHISĂ!

Imagini de la petrecerea cu pricina au fost publicate pe pagina de Facebook a sindicatului.

Sindicatul Polițiștilor din România “Diamantul” transmite într-o postare pe Facebook:

„Respectivul din imagine, face parte din conducerea Academiei de Poliție (decan), având și atribuții didactice care implică studenții în cunoașterea principalelor elemente referitoare la materia Pregătire Militară Generală, desfășoară activități “extracurriculare”, participând la Manelogia, cu o studentă la master profesional, fără să ia în considerare principiile din Codul Etic al Profesorului, conform cărora un cadru didactic trebuie să acționeze astfel încât relațiile private pe care le întreține cu elevii săi să nu-l îndepărteze niciodată de principiile deontologice, precum și art. 30, alin. 1 din legea 80/1995 privind statutul cadrelor militare, conform căreia ofițerii, maiștrii militari și subofițerii în activitate au obligația de a nu efectua activități care contravin demnității, prestigiului și normelor de comportare ce decurg din calitatea lor de cadre militare.

Citiți și: Spectacol de vis la Mioveni. Cine sunt câștigătorii trofeului Festivalului de Folclor

Totodată, activitățile din cadrul facultății, la care participă împreună cu aceasta, prin care se promovează cultura și tradiția neamului românesc nu sunt compatibile cu ipostazele în care sunt surprinși, remarcându-se o discordanță profundă între imaginea pe care dorește să o creeze și adevăratele principii ale domnului locotenent-colonel.

În fond, nu e nimic rău să vedem un profesor dansând cu o studentă, doar că nu prea găsim fărâme de etică academică în pozițiile lascive, cu vădită tentă sexuală.

„Au fost publice în momentul în care vi le-am trimis către dumneavoastră cu tot cu link-ul aferent, însă aseară au apărut pe pagina lui Edward Deara, cel a cărui postare ați distribuit-o, și probabil a vorbit cu cei de la Manelogia să le șteargă. Însă pozele au existat, link-urile de mai sus stau drept dovadă, petrecerea a fost pe 15 martie”

Considerăm că nu este o conduită adecvată pentru un om cu funcție de conducere în Academia de Poliție să se afișeze dansând cu alte studente la petreceri pe Facebook.”

Sursă foto: SPR Diamantul M.S.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

3 comentarii

  • politist de gradinita spune:

    Parca politia nu mai este militarizata. Au sindicat, au alt statut. Nu inteleg ce mare crima a facut, astea sunt mofturi tipice de partid comunist, ca strica imaginea. Imaginea politiei este stricata ireparabil de acei salariati ai politiei care fac fel de fel de abuzuri pentru ca asa vor ei si pentru ca pot, care nu poarta centura, care vorbesc la telefon, care nu respecta regulile de circulatie, care se impusca cu arma din dotare, care ridica masinile persoanelor cu dizabilitati, care-care-care.
    Face-ti un sondaj sa vedeti cat de iubiti sunt politistii si mai vedem dupa.
    Pe ideile astea invechite, comuniste si sa se culce cu sotia lui are nevoie de aprobari de la superiori.

  • PENSIONAR spune:

    Iar începeți cu „milițienisme” ? Ce infracțiune sau contravenție a comis doar pt. că a dansat cu o gagică frumoasă ?!? Îmi aduc aminte de epoca de aur de dinainte se 1989 când dacă divorțai erai dat afară din Miliție ! Altele sunt problemele Poliției !

  • Veru spune:

    Ce pretentii sa mainai de la elevi… pun pariu ca asta era si drogat

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90