Donaris 930 x 122

agent de pază

Scandal într-un club din Argeș. Tânăr de 21 de ani, lovit de agentul de pază

Un tânăr de 21 de ani, din Curtea de Argeș, a fost lovit de către agentul de pază al unui club de pe raza aceluiași municipiu.

Citiți și: ”Cadou de divorț”: I-a zgâriat mașina fostei soții

Incidentul a avut loc în exteriorul clubului, în noaptea de 06 august. Totul a pornit în urma unui conflict spontan. Agentul de pază a fost reținut de polițiști pentru purtare abuzivă.

IPJ Argeș transmite:

Citiți și: Argeș: Un bărbat de 73 de ani și-a bătut zile la rând soția, până când a fost reținut

„În ziua de 11 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de purtare abuzivă, și au reținut un bărbat de 43 de ani, din Curtea de Argeș.

Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 06 august a.c., bărbatul, în calitate de agent de pază al unui club, ar fi lovit un tânăr de 21 de ani, din Curtea de Argeș, în urma unui conflict spontan, ce a avut loc în afara clubului.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”

Foto principal: descriptiv/ Sursă: olt.ro

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

570×90 MAIA