NOR CURIER 930X122

Bărbat reținut

Nebunie curată! A vrut să dea foc la autoturismul vecinului

Nebunie curată! A vrut să dea foc la autoturism

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Update:

,,Bărbatul de 60 de ani, reținut, ca urmare a săvârșirii, în stare de recidivă, a infracțiunilor de distrugere prin incendiere sub forma tentativei și amenințare, fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș în fața instanței, iar Judecătoria Curtea de Argeș a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile”, transmit polițiștii.

Citiți și: Șocant: Ce a putut face un individ unui animal! Incredibil!

Știre inițială

Un bărbat de 60 de ani, din Mușătești a fost reținut după ce a vrut să incendieze autoturismul vecinului.

Acesta a recurs la gestul extrem în urma unui scandal izbucnit între cei doi.

De asemenea, individul periculos a amenințat proprietarul autoturismului cu un topor.

,,În noaptea de 28 spre 29 martie a.c., în jurul orei 23:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați prin Sistemul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că, pe raza comunei Musătești, un vecin ar fi încercat să dea foc unei prelate destinate pentru protecția unui autoturism.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Domnești s-au deplasat cu operativitate la locul indicat, identificând la fața locului persoana bănuită, respectiv un bărbat de 60 de ani, din Mușătești, care a fost condus la sediul poliției, pentru cercetări.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere prin incendiere și amenințare, conform art. 253, alin, 4 și art 206 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș.

 

Nebunie curată! A vrut să dea foc la autoturism

Din cercetări s-a stabilit că, pe fondul unei stări conflictuale, cel în cauză ar fi incendiat prelata destinată protecției unui autoturism, cu intenția de a incendia autoturismul, și l-ar fi amenințat cu un topor pe proprietarul acestuia.”, informează Poliția Argeș.

În cursul nopții de 28 spre 29 martie a.c., după administrarea probatoriului și parcurgerea etapelor procesuale, bărbatul de 60 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto: Descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3