930×122 CAPRA 5

academia de poliție

Decizie radicală: Academia de Poliție, ÎNCHISĂ!

Decizie radicală: Academia de Poliție, ÎNCHISĂ!

Citiți și: Incident grav la Academia de Poliție

Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” a fost închisă până la finalul anului, anunță Sindicatul Europol.

Consiliul de administrație și Senatul Academiei de Poliție “A. I. Cuza” au luat decizia de a trimite studenții acasă, cel puțin până după sărbătorile de iarnă, precizează sursa citată.

Citiți și: Poți intra fără examen scris la Academia de Poliție!

Sindicatul precizează că decizia ar veni după ce au fost prezentate în spațiul public condițiile în care erau ținuți studenți.

Și cazurile de toxiinfecție alimentară ar fi fost un motiv, conform Europol.

Academia de Poliție are, însă, o altă poziție.

Potrivit Libertatea, conducerea instituției a transmis că începând de săptămâna viitoare şi până la vacanţa de Crăciun, studenţii vor face cursuri online.

Decizie radicală: Academia de Poliție, ÎNCHISĂ!

Academia a precizat că lucrările de reabilitare sunt aproape finalizate, iar conducerea „a luat decizia desfășurării activităților didactice în mod sincron în perioada 27.11.2023 – 22.12.2023, pentru Facultatea de Poliție – PSU licență – cu frecvență, respectiv PSU Masterat profesional pentru formarea ofițerilor de poliție <<Științe penale în asigurarea ordinii și siguranței publice>>”.

Instituția a adăugat că vrea „dinamizarea și urgentarea activităților de reabilitare și modernizare a spațiilor” pentru „optimizarea și îmbunătățirea substanțială a condițiilor” de învățământ.

Foto: Arhivă/Descriptiv

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90