EcoMoto 930×122

inchisa

STRADĂ IMPORTANTĂ DIN PITEȘTI, ÎNCHISĂ

Stradă importantă din Pitești, închisă.

Citiți și: Argeș. Pădurari prinși în flagrant în timp ce tăiau și furau arbori

„În conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Piteşti, pe data de 17 septembrie 2016 se va desfăşura o competiţie sportivă de automobilism, cu restricţionarea traficului rutier pe strada Nicolae Dobrin. Astfel, pe 17 septembrie 2016, între orele 10 și 17, strada Nicolae Dobrin va fi închisă traficului rutier pe tronsonul cuprins între intersecţia cu bulevardul Eroilor şi intersecţia cu strada Războieni.

Conducătorilor auto care circulă pe direcţia cartier Trivale – cartier Exerciţiu le recomandăm ca rute ocolitoare bulevardul Eroilor, strada Exerciţiu şi strada Războieni.

Citiți și: Zi neagră pentru șoferi. Aproape 40 de filtre ale Poliției

Pentru buna desfăşurare a evenimentului, le recomandăm conducătorilor auto să se deplaseze cu atenţie şi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri aflaţi pe traseul de deplasare. Pietonii sunt rugaţi să circule numai pe acostament şi să nu se angajeze în traversarea străzii în zona desfăşurării competiţiei.”, a anunțat în urmă cu puțin timp Poliția Argeș.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90