930×122 CAPRA 5

academia de poliție

Horror! Condiții groaznice de cazare la Academia de Poliție!

Horror! Condiții groaznice de cazare la Academia de Poliție!

Citiți și: Bani de la stat pentru elevi și studenți!

Cariera de ofițer de Poliție este atractivă pentru mulți tineri care, pentru a ajunge în diverse Inspectorate Județene, trebuie să treacă mai întâi prin Academia de Poliție.

În două postări succesive pe pagina sa de Facebook, Sindicatul Polițiștilor Europol devoalează condițiile groaznice în care sunt cazați studenții la Academia de Poliție, mulți dintre aceștia fiind și din Argeș. Într-un clip video Europol arată chiar cum șobolanii aleargă nestingheriți pe holuri printre bocancii studenților care dorm în camere.

Citiți și: Premieră pentru studenți! Cine beneficiază

„Bine ați venit în Academia de Poliție….

Acesta este rezultatul managementului performant din ultimii ani ce a fost promovat la nivelul unei instituții care ar trebui să reprezinte „startul unei noi etape din cariera fiecărui viitor polițist” – ca să-l cităm în acest sens pe ministrul Lucian Bode.

Constatăm cu un gust amar că studenții Academiei de Poliție sunt buni doar pentru momentele de ceremonie în care reprezentanții MAI le aduc la cunoștință cât de importanți sunt pentru instituție și societate și îi folosesc pentru postări pe Facebook, doar pentru a acumula capital de imagine.

Astăzi, viitorii polițiști sunt nevoiți să stea câte 16 într-o cameră, nu au loc unde să-și poată realiza igiena personală, toaletele sunt nefuncționale într-o proporție covârșitoare, iar despre apă caldă nici nu poate fi vorba.

Oare secretarul de stat Raed Arafat ce părere are despre normele de securitate la incendiu? Cât de siguri sunt studenții în acele dormitoare supraaglomerate dacă s-ar produce un scurt circuit la o priză?

De pe bancheta din spate, de unde conduce Bode MAI-ul, a uitat să le spună viitorilor noștri colegi că în contextul obiectivului de aderare la spațiul Schengen vor fi cazați pe perioada studiilor în condiții mult mai proaste decât în orice penitenciar din țară.

Între timp, cei ce nu sunt „capabili” să-i mintă pe studenți referitor la soluționarea problemelor de cazare, sunt îndemnați să-și caute alt loc de muncă.”, se arată în postarea Sindicatului Europol.

Foto și video: Facebook Sindicatul Europol

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • Razvan spune:

    Atat de urat incat si soarecii alearga cu lacrimi in ochi prin academie😅😅

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3