930×122 CAPRA 5

dans

POŢI ÎNVĂŢA DE LA CEI MAI BUNI! SOŢII OANCEA ŞI-AU FĂCUT ŞCOALĂ DE DANS.

30 de ani pe scenă. Suficient de mulţi pentru ca Lavinia şi Cătălin Oancea să lanseze un proiect menit să îi ajute şi pe alţii să descifreze tainele dansului!

Citiți și: Spectacol de vis la Mioveni. Cine sunt câștigătorii trofeului Festivalului de Folclor

De săptămâna trecută, piteştenii amatori de mişcare ritmată au posibilitatea de a descifra tainele dansului în cadrul proiectului „Educaţie prin dans”. Coregraful Ansamblului Folcloric „Dorul”, Cătălin Oancea, şi partenera sa de scenă şi de viaţă, Lavinia Oancea, au lansat acest proiect cu dorinţa de a-i ajuta în special pe tineri să descopere oportunităţile de dezvoltare prin studiul dansului.

Pentru copii, dansul înseamnă dezvoltare armonioasă a trupului, dezvoltarea emoţională, dezvoltarea creativităţii, a memoriei, îi ajută să se exprime, dar şi să se relaxeze. Pentru adulţi, practicarea dansului însemna socializare şi interacţiune cu alte persoane, relaxare, descărcare emoţională, mişcare, un corp sănătos.

Citiți și: Decan al Academiei de Poliție, surprins dansând lasciv cu o studentă

Pe lângă cei care vor să danseze pentru a beneficia de aceste avantaje, proiectul soţilor Oancea se adresează şi persoanelor care vor să facă din dans o profesie, de aceea cursurile vor avea loc în săli care oferă cele mai bune condiţii. Acestea – situate în complexul comercial Trivale – au fost inaugurate în prezenţa a peste o sută de invitaţi, printre care şi oficialităţi locale.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA