930×122 CAPRA 5

ai yoshino

AI YOSHINO, JAPONEZA DE LA „ODOBESCU”! DANSEAZĂ DE NOTA 10!

Ai Yoshino are 15 ani. Este născută în capitala Japoniei, Tokio, mama ei fiind româncă, iar tatăl, japonez. La vârsta de 4 ani a ajuns în Piteşti în grija bunicilor.

Citiți și: Spectacol de vis la Mioveni. Cine sunt câștigătorii trofeului Festivalului de Folclor

Pentru că de mică avea o înclinaţie spre partea artistică, s-a dedicat în totalitate dansului. Timp de 6 ani a luat lecții de balet, iar de câteva luni încoace face parte din formaţia Street Legacy. „Privesc dansul ca pe un refugiu. Atunci când sunt supărată sau când nu am o stare de spirit tocmai pozitivă dansez. Tot timpul dansul îmi ridică moralul. Sentimentul pe care îl am atunci când sunt pe scenă nu îl pot înlocui cu nimic, acolo mă simt cel mai bine.”, mărturisește Ai pentru ePitești. Împreună cu trupa Street Legacy (formată din patru fete și patru băieți) va participa la vară la emisiunea „România dansează”, de pe Antena 1. Ai Yoshino este elevă la Colegiul Național Liceal „Alexandru Odobescu”, acolo unde a câștigat titlul de Miss Boboc.

După ce va termina liceul în Pitești va reveni în Japonia și își va face o carieră în dans. „Deocamdată vreau să termin liceul aici. Ulterior, cel mai probabil, voi pleca în Japonia. Îmi este greu acum să las în urmă atâtea lucruri şi persoane dragi… Părinţii mei au hotărât că dacă voi face liceul aici îmi voi construi un caracter mai puternic, pentru că în România oamenii sunt diversificaţi. Din ce am văzut eu, atunci când am fost acolo în vacanţe, în Japonia oamenii sunt foarte reci unii cu alţii, foarte stricţi, independenţi.”, ne spune Ai. (Foto:  Facebook Ai Yoshino)

Citiți și: Decan al Academiei de Poliție, surprins dansând lasciv cu o studentă

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3