NOR CURIER 930X122

dans

DANSEAZĂ ÎN TRUPA STARFIX. VISUL EI ESTE SĂ DEVINĂ COREGRAF

Denisa Nedelea are 20 de ani, este din Piteşti şi dansează într-o cunoscută trupă locală, Starfix. A urmat cursurile unei școli de dans, iar visul ei este să devină coregraf.

Citiți și: Spectacol de vis la Mioveni. Cine sunt câștigătorii trofeului Festivalului de Folclor

Face parte de 4 ani dintr-o cunoscută trupă de dans din Piteşti

,,Am făcut parte de-a lungul timpului din mai multe trupe, însă de aproximativ 4 ani dansez în Starfix. Pot spune că mă aflu într-o echipă minunată. Colegii mei sunt persoane foarte comunicative, pline de viaţă şi, nu în ultimul rând, talentate. Ne facem de fiecare dată meseria cu cea mai mare seriozitate şi nimic nu se compară cu ropotele de aplauze pe care le primim la finalul fiecărui dans. Acestea reprezintă cea mai mare comoară a unui artist. Te determină să uiţi de orele petrecute în sală în încercarea de a realiza un dans care să tindă spre perfecţiune.’’, ne spune Denisa.

Citiți și: Decan al Academiei de Poliție, surprins dansând lasciv cu o studentă

Stilurile sale preferate: dansul oriental, samba, bachata şi valsul

Denisa iubeşte fiecare stil de dans, dar are câteva favorite: ,,Sunt o împătimită a dansului, aşa că nu contează ce stil dansez. Important este să dansez, doar pe scenă mă simt cu adevărat în largul meu. Însă ca oricare am şi eu câteva stiluri favorite: dansul oriental, samba, bachata şi valsul. Îmi place mult să le dansez. Fiecare dintre ele are acel ceva special care te face să nu te mai opreşti. Iubesc şi dansul popular! Am câştigat chiar şi un premiu I la un concurs organizat în Tismana şi o mulţime de alte premii cu echipa.’’

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3