930 x122 grota rece

Ariana Nicoleta Furnea

MISS BOBOC DE LA „BRĂTIANU” A FĂCUT PASIUNE PENTRU SAMBA

Ariana Nicoleta Furnea are 15 ani și este elevă în clasa a IX-a la Colegiul Naţional „I.C. Brătianu” din Pitești, la profilul matematică-informatică bilingv. După ce timp de șapte ani a făcut balet, Ariana s-a orientat către dansul sportiv.

Citiți și: „Generalul” Tudosoiu, luat la „rost” de un elev de la „Brătianu”/ „Ce este un inspector?”

Împreună cu partenerul ei de dans, Paul Andrei Axinte, a impresionat publicul la concursurile la care au participat, în special în București. De asemenea, cei doi sunt deținătorii titlurilor de Miss şi Mister Boboc de la prestigiosul colegiu piteștean.

„Dansul pentru mine reprezintă o provocare inspirată pur şi simplu din dorinţă. Samba este dansul care îmi dă mereu putere şi care mă face să simt muzica mai bine ca oricare alt dans.”, spune Ariana.

Citiți și: Exclusiv. El este profesorul de la ,,Brătianu” care a scandalizat un oraș!

Pe lângă dans, elevei îi place să compună. Aşterne pe foaie cuvinte despre tot ceea ce vede şi simte. De altfel, îşi doreşte să scrie o carte. Piteșteanca intenționează ca pe viitor să se mute în Anglia, la mătușa sa, și să urmeze o facultate de business. (Foto: Facebook Furnea Ariana)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3