Donaris 930 x 122

Ariana Nicoleta Furnea

MISS BOBOC DE LA „BRĂTIANU” A FĂCUT PASIUNE PENTRU SAMBA

Ariana Nicoleta Furnea are 15 ani și este elevă în clasa a IX-a la Colegiul Naţional „I.C. Brătianu” din Pitești, la profilul matematică-informatică bilingv. După ce timp de șapte ani a făcut balet, Ariana s-a orientat către dansul sportiv.

Citiți și: Colegiul „Brătianu”, în top la vaccinare

Împreună cu partenerul ei de dans, Paul Andrei Axinte, a impresionat publicul la concursurile la care au participat, în special în București. De asemenea, cei doi sunt deținătorii titlurilor de Miss şi Mister Boboc de la prestigiosul colegiu piteștean.

„Dansul pentru mine reprezintă o provocare inspirată pur şi simplu din dorinţă. Samba este dansul care îmi dă mereu putere şi care mă face să simt muzica mai bine ca oricare alt dans.”, spune Ariana.

Citiți și: ÎNCEPE REABILITAREA BULEVARDULUI I.C. BRĂTIANU

Pe lângă dans, elevei îi place să compună. Aşterne pe foaie cuvinte despre tot ceea ce vede şi simte. De altfel, îşi doreşte să scrie o carte. Piteșteanca intenționează ca pe viitor să se mute în Anglia, la mătușa sa, și să urmeze o facultate de business. (Foto: Facebook Furnea Ariana)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441